Jungle Book [Mowgli] for Windows 10

Jungle Book [Mowgli] for Windows 10 12.07.14

Windows / Apple Creations / 2665 / Úplná špecifikácia
Popis

Kniha džunglí [Mauglí] pre Windows 10 je domáca softvérová aplikácia, ktorá oživí obľúbenú klasiku Disney vo vašom počítači. Táto aplikácia je ideálna pre deti aj dospelých, ktorí chcú znovu prežiť kúzlo tohto nadčasového príbehu. Kniha džunglí so svojimi skvelými postavami, úžasným príbehom, bohato farebným pozadím, nádherne vykreslenými postavami a úžasnou animáciou určite poteší divákov všetkých vekových kategórií.

Jednou z najlepších vecí na Knihe džunglí [Mauglí] pre Windows 10 je, že obsahuje klasické zábavné animované epizódy, ktoré budú deti milovať navždy. Tieto epizódy sú plné dobrodružstva a vzrušenia, keď sa Mauglí pohybuje džungľou so svojimi zvieracími priateľmi. Deti môžu pri sledovaní týchto epizód spievať a tancovať spolu s hudbou.

Kniha džunglí však nie je len o zábave – učí aj dôležité lekcie o priateľstve, láskavosti, správaní, tímovej práci a držaní spolu, nech sa deje čokoľvek. Tieto lekcie sú votkané do každej epizódy spôsobom, ktorý je pre deti jednoduchý a zrozumiteľný.

Okrem zábavných epizód a cenných životných lekcií ponúka Kniha džunglí [Mauglí] pre Windows 10 aj exkluzívne videoklipy, ktoré ste doteraz nevideli. Tieto klipy dávajú divákom ešte hlbší pohľad do sveta Mauglího a jeho zvieracích priateľov.

A keďže sa často pridávajú nové videá, v Knihe džunglí [Mauglí] pre Windows 10 je vždy čo objavovať. Či už ste dlhoročným fanúšikom, alebo tento klasický príbeh objavujete prvýkrát, táto aplikácia má pre vás pripravené niečo špeciálne. .

Tak na čo čakáš? Získajte svoju kópiu Knihy džunglí [Mauglí] ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple Creations
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-09-03
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre deti a rodičovstvo
Verzia 12.07.14
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 2665

Comments: