Digital Signature for Windows 10

Digital Signature for Windows 10

Windows / SimzzDev / 1039 / Úplná špecifikácia
Popis

Digitálny podpis pre Windows 10 je výkonný obchodný softvér, ktorý vám umožňuje podpísať svoje meno na vašom Windows Phone. Vďaka tejto aktualizovanej verzii už na vytváranie podpisov nepotrebujete papier a skener. Digitálny podpis vám umožňuje jednoducho písať autogramy a zdieľať ich na internete.

Či už podpisujete zmluvy, autorizujete dokumenty alebo jednoducho pridávate osobný kontakt do svojich e-mailov, digitálny podpis má všetky funkcie, ktoré potrebujete. Tento softvér je navrhnutý tak, aby podpisovanie digitálnych dokumentov bolo čo najjednoduchšie.

Jednou z kľúčových funkcií digitálneho podpisu je jeho schopnosť nahrávať podpisy priamo na internet. To znamená, že po vytvorení podpisu ho možno jednoducho zdieľať s ostatnými prostredníctvom e-mailu alebo platforiem sociálnych médií, ako sú Facebook a Twitter.

Okrem nahrávania podpisov online, digitálny podpis tiež umožňuje používateľom ukladať svoje podpisy pre budúce použitie. Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí často podpisujú dokumenty alebo zmluvy online.

Ďalšou užitočnou funkciou digitálneho podpisu je jeho schopnosť upravovať uložené podpisy. Ak je vo vašom podpise chyba alebo ak chcete po jeho uložení vykonať zmeny, tento softvér vám to uľahčí.

Digitálny podpis tiež ponúka používateľom možnosť pripnúť svoje podpisy priamo na úvodnú obrazovku. Táto funkcia ešte viac uľahčuje používateľom, ktorí často používajú svoj podpis v rôznych aplikáciách.

Nakoniec, jednou z najužitočnejších funkcií digitálneho podpisu je jeho schopnosť meniť farbu a veľkosť pera. Či už uprednostňujete výrazný čierny atrament alebo jemnejší modrý atrament, tento softvér poskytuje používateľom úplnú kontrolu nad tým, ako vyzerá ich podpis.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný obchodný softvér, ktorý vám umožní rýchlo a efektívne podpisovať digitálne dokumenty na vašom zariadení so systémom Windows Phone 10, potom nehľadajte nič iné ako digitálny podpis! Ak potrebujete podporu, kontaktujte ešte dnes [email protected]!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SimzzDev
Stránka vydavateľa http://simzz.com/
Dátum vydania 2017-08-31
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Iné
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 14
Celkový počet stiahnutí 1039

Comments: