Smilecalls for Windows 10

Smilecalls for Windows 10

Windows / Smile Calls & Sms / 98 / Úplná špecifikácia
Popis

Smilecalls pre Windows 10 je obchodný softvér, ktorý umožňuje používateľom uskutočňovať hlasové hovory po celom svete s najlepšou kvalitou hlasu. Táto aplikácia je navrhnutá tak, aby fungovala z celého sveta a využíva kontakty Windows Phone, vďaka čomu sa používatelia môžu ľahko spojiť so svojimi kontaktmi bez akýchkoľvek problémov. S krištáľovo čistou kvalitou a najnižšími medzinárodnými sadzbami zaručuje Smilecalls spokojnosť.

Jednou z hlavných výhod Smilecalls je jeho schopnosť uskutočňovať lacné VOIP hovory. Táto funkcia z neho robí ideálnu voľbu pre podniky, ktoré potrebujú komunikovať s klientmi alebo partnermi v zámorí bez vysokých nákladov. Vstavaný tunel aplikácie tiež umožňuje prejsť cez blokády VoIP, čím sa zabezpečí neprerušovaná komunikácia.

Smilecalls ponúka konektivitu prostredníctvom WIFI, 4G/3G a 2G EDGE sietí, vďaka čomu je dostupná odkiaľkoľvek na svete. Aplikácia tiež integruje kontakty z telefónu, čo používateľom umožňuje jednoducho pristupovať k ich zoznamu kontaktov a uskutočňovať hovory priamo odtiaľ.

Medzi ďalšie funkcie Smilecalls patrí funkcia reproduktora, zobrazenie informácií o zostatku, zobrazenie informácií o cene hovoru, záznamy o čase a záznamy o stave hovorov. Tieto funkcie poskytujú používateľom komplexný prehľad o ich volaní a pomáhajú im efektívne riadiť výdavky.

Aktivácia Smilecalls na vašom Windows Phone je jednoduchá – jednoducho prejdite do Obchodu a stiahnite si „Smilecalls“, otvorte stránku s nastaveniami aplikácie, kde môžete zadať svoje používateľské meno a PIN kód pred spustením samotnej aplikácie. Po spustení môžete vytáčať cieľové čísla pomocou ktoréhokoľvek z formátov vytáčania alebo priamo zo zoznamu kontaktov.

V súhrne:

- Smilecalls pre Windows 10 je obchodný softvér, ktorý vám umožňuje uskutočňovať hlasové hovory po celom svete.

- Funguje to z celého sveta pomocou kontaktov Windows Phone.

- Krištáľovo čistá kvalita zaručuje spokojnosť.

- Najnižšie medzinárodné sadzby umožňujú lacné VOIP hovory.

- Vstavaný tunel prechádza cez blokády VoIP.

- Pripojenie cez siete WIFI/4G/3G/2G EDGE

- Integrované kontakty umožňujú priamu voľbu

- K dispozícii je funkcia reproduktora

- Zobrazené informácie o zostatku

- Zobrazené informácie o cene hovoru

- K dispozícii sú záznamy času a stavy hovorov

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte cenovo dostupný spôsob medzinárodnej komunikácie pri zachovaní vysokokvalitných zvukových štandardov, potom nehľadajte nič iné ako SmileCalls!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Smile Calls & Sms
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-09-08
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Iné
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 98

Comments: