VivaVoice: Voice Editor for Windows 10

VivaVoice: Voice Editor for Windows 10

Windows / dennis_deno / 222 / Úplná špecifikácia
Popis

VivaVoice: Voice Editor pre Windows 10 je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho nahrávať, upravovať a vylepšovať váš hlas. Či už chcete vytvárať vtipné komentáre pre svoje videá alebo jednoducho zlepšiť kvalitu zvukových nahrávok, VivaVoice vám pomôže.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a pokročilým funkciám umožňuje VivaVoice každému jednoducho vytvárať hlasové nahrávky v profesionálnej kvalite. Môžete začať nahrávaním hlasu pomocou mikrofónu alebo importovaním existujúceho zvukového súboru. Akonáhle budete mať svoju nahrávku, môžete použiť vstavané nástroje na úpravu na orezanie, vystrihnutie, kopírovanie, prilepenie a odstránenie častí zvuku podľa potreby.

Ale to je len začiatok! VivaVoice tiež prichádza so širokou škálou efektov, ktoré vám umožňujú transformovať váš hlas nespočetnými spôsobmi. Môžete pridať efekty echo alebo reverb, aby vaše nahrávky mali priestrannejší zvuk; upravte nastavenie výšky tónu a rýchlosti, aby ste zneli ako chipmunk alebo Darth Vader; použiť efekty skreslenia pre ostrejší zvuk; alebo použite nastavenia ekvalizácie na jemné doladenie frekvenčnej odozvy vašej nahrávky.

Okrem týchto základných efektov obsahuje VivaVoice aj pokročilejšie funkcie, ako sú nástroje na redukciu šumu, ktoré pomáhajú eliminovať hluk pozadia z vašich nahrávok. To je obzvlášť užitočné, ak nahrávate v hlučnom prostredí, ako sú kaviarne alebo letiská.

Po dokončení úprav a vylepšenia nahrávky pomocou výkonných nástrojov VivaVoice je čas sa o ňu podeliť s ostatnými! Hotové zvukové súbory môžete jednoducho exportovať do rôznych formátov vrátane MP3 a WAV, takže sú kompatibilné s väčšinou zariadení. A ak chcete ešte viac možností na zdieľanie a distribúciu svojej práce online - žiadny problém! Jediným kliknutím na tlačidlá sociálnych médií integrované do nášho softvérového rozhrania – Facebook, Twitter atď., zdieľajte priamo z našej aplikácie!

Celkovo je VivaVoice: Voice Editor pre Windows 10 vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá ľahko použiteľný, no výkonný nástroj, ktorý im umožní nahrávať vysokokvalitný zvuk a zároveň sa zabávať experimentovaním s rôznymi hlasmi a zvukmi. Či už vytvárate podcasty, komentáre, hudobné skladby alebo sa len zabávate vytváraním hlúpych hlasov, Vivavoice má všetko potrebné na dosah ruky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ dennis_deno
Stránka vydavateľa http://fakecallingwindows.blogspot.co.ke/
Dátum vydania 2017-08-27
Dátum pridania 2017-06-01
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Softvérové ​​balíčky pre internetovú bezpečnosť
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 222

Comments: