Navicat Essential for SQL Server for Mac

Navicat Essential for SQL Server for Mac 12.0.1

Mac / PremiumSoft CyberTech / 224 / Úplná špecifikácia
Popis

Navicat Essential for SQL Server pre Mac je výkonný softvérový nástroj, ktorý pomáha vývojárom a správcom databáz vykonávať jednoduché úlohy správy ich databáz. Táto kompaktná verzia Navicat poskytuje všetky základné a potrebné funkcie, ktoré budete potrebovať na jednoduchú správu databázy SQL Server.

S Navicat Essential môžete jednoducho vytvárať, upravovať a odstraňovať tabuľky, zobrazenia, spúšťače, funkcie a ďalšie. Podporuje najnovšie funkcie vrátane Trigger, Function, View, čo z neho robí ideálnu voľbu pre vývojárov, ktorí chcú pracovať s pokročilými nástrojmi na správu databáz.

Jednou z najužitočnejších funkcií Navicat Essentials je nástroj Import/Export, ktorý používateľom umožňuje importovať a exportovať údaje z formátov obyčajného textu vrátane TXT, CSV a XML. Táto funkcia šetrí čas tým, že eliminuje potrebu manuálneho zadávania údajov alebo kopírovania údajov z jednej aplikácie do druhej.

Navicat Essentials je navrhnutý na komerčné použitie, čo znamená, že ponúka robustné bezpečnostné funkcie, ktoré chránia vaše citlivé údaje pred neoprávneným prístupom. Môžete tiež nastaviť používateľské účty s rôznymi úrovňami prístupových práv, takže zmeny vo vašej databáze môžu vykonávať iba oprávnení pracovníci.

Aktuálne dostupné pre databázy MySQL, SQL Server, PostgreSQL Oracle a SQLite; Navicat Essentials poskytuje komplexné riešenie, ktoré pokrýva všetky hlavné databázy používané v modernom vývoji webových aplikácií. Ak potrebujete spravovať viacero databáz naraz, potom je tu tiež Navicat Premium Essentials, ktorý vám umožní prístup k viacerým databázovým serverom v rámci jednej aplikácie.

Navicat Essential je dostupný na troch platformách – Microsoft Windows Mac OS X Linux – vďaka čomu je dostupný bez ohľadu na to, aký operačný systém používate. Bezproblémovo sa pripája k miestnym/vzdialeným serverom a poskytuje niekoľko nástrojov, ako sú editory SQL import/export výpisu/vykonanie SQL skriptov, monitor servera atď., čo uľahčuje vývojárom alebo správcom, ktorí sa tešia na efektívnu údržbu svojich údajov bez akýchkoľvek problémov.

Na záver; Ak hľadáte spoľahlivý softvérový nástroj, ktorý zjednoduší vaše každodenné úlohy správy databázy SQL Server, potom nehľadajte nič iné ako Navicat Essential! Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu, robustným bezpečnostným funkciám, komplexnej podpore na viacerých platformách má tento softvér všetko, čo potrebujú začínajúci používatelia aj skúsení profesionáli!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PremiumSoft CyberTech
Stránka vydavateľa http://www.navicat.com
Dátum vydania 2017-05-31
Dátum pridania 2017-05-31
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Databázový softvér
Verzia 12.0.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 224

Comments:

Najpopulárnejší