CmapTools

CmapTools 6.02

Windows / IHMC / 450 / Úplná špecifikácia
Popis

CmapTools je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý umožňuje používateľom vytvárať, navigovať, zdieľať a kritizovať znalostné modely reprezentované ako pojmové mapy. Tento softvér je vyvinutý Inštitútom pre ľudské a strojové poznávanie (IHMC) a používajú ho používatelia všetkých vekových kategórií na celom svete vo všetkých oblastiach vedomostí na grafické vyjadrenie ich porozumenia.

Pomocou CmapTools môžu používatelia vytvárať svoje Cmapy vo svojom osobnom počítači, zdieľať ich na serveroch (CmapServers) kdekoľvek na internete, prepájať svoje Cmapy s inými Cmapami na serveroch, automaticky vytvárať webové stránky svojich pojmových máp na serveroch, synchrónne upravovať svoje mapy ( v rovnakom čase) s ostatnými používateľmi na internete a vyhľadávať na webe informácie relevantné pre pojmovú mapu. Tieto funkcie uľahčujú jednotlivcom alebo skupinám spoluprácu a zverejňovanie vedomostí.

Funkcia spolupráce poskytuje výkonný prostriedok na reprezentáciu a zdieľanie znalostí. Používatelia môžu spolupracovať v reálnom čase z rôznych miest po celom svete. Tímom pracujúcim na diaľku alebo v rôznych časových pásmach to uľahčuje efektívnu spoluprácu.

CmapTools sa používa v školách, univerzitách, vládnych organizáciách, korporáciách, malých firmách a iných organizáciách ako jednotlivo, tak aj v skupinách. Má mnoho aplikácií vrátane vzdelávania/školenia/manažmentu znalostí/brainstormingu/organizovania informácií.

Jednou z kľúčových výhod používania CmapTools je, že vám umožňuje vizuálne reprezentovať zložité nápady alebo koncepty. Ľuďom, ktorí nepoznajú konkrétnu tému alebo predmet, to uľahčuje pochopenie toho, čo sa im snažíte povedať. Vizuálna reprezentácia tiež pomáha ľuďom zapamätať si informácie lepšie, ako keby len čítali text.

Ďalšou výhodou používania tohto softvéru je, že je zadarmo na komerčné použitie, čo znamená, že podniky môžu používať tento nástroj bez toho, aby sa museli obávať licenčných poplatkov alebo obmedzení.

Celkovo CmapTools umožňuje jednotlivcom aj tímom vďaka svojim výkonným funkciám, ako sú nástroje na spoluprácu, možnosti publikovania a vizuálne reprezentácie, čo z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá efektívny spôsob, ako organizovať nápady, znalosti a informácie a zároveň bezproblémovo spolupracovať s ostatnými na viacerých platformy globálne.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IHMC
Stránka vydavateľa http://cmap.ihmc.us/cmaptools-for-ipad
Dátum vydania 2017-05-25
Dátum pridania 2017-05-25
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na brainstorming a mapovanie mysle
Verzia 6.02
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 450

Comments: