Simple Photo Frames Editor for Beautiful Pictures for iPhone

Simple Photo Frames Editor for Beautiful Pictures for iPhone 1.0

iOS / IBL Infotech / 8 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví používať tie isté staré aplikácie na úpravu fotografií, ktoré neponúkajú nič nové alebo vzrušujúce? Nehľadajte nič iné ako Simple Photo Frames Editor for Beautiful Pictures, dokonalý digitálny fotografický softvér pre používateľov iPhone. Táto aplikácia je ideálna pre každého, kto chce svojim obrázkom dodať nádych kreativity a štýlu.

S viac ako 120 jedinečnými a štýlovými fotorámčekmi, z ktorých si môžete vybrať, táto aplikácia ponúka nekonečné možnosti vytvárania krásnych obrázkov. Či už chcete ozdobiť selfie alebo fotografie z vašej galérie, Simple Photo Frames Editor vám pomôže. Jednoducho si vyberte svoj obľúbený rám z dostupných možností a sledujte, ako sa váš obrázok premení na umelecké dielo.

To však nie je všetko – táto aplikácia vám tiež umožňuje pridávať k fotografiám text, ktorý im dodáva osobitosť. Napíšte správu alebo popis, ktorý dokonale zachytí daný moment a zdieľajte ho s priateľmi a rodinou na sociálnych sieťach, ako je WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat, Pinterest atď.

Jednou z najlepších vecí na editore jednoduchých fotorámikov je jednoduchosť použitia. Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje aj začiatočníkom vytvárať úžasné obrázky pomocou niekoľkých kliknutí. A s dostupnými možnosťami výstupu v kvalite s vysokým rozlíšením (HD) bude váš hotový produkt vždy vyzerať profesionálne.

Prečo sa teda uspokojiť s nudnými fotografiami, keď môžete vytvoriť niečo skutočne nezabudnuteľné? Stiahnite si Simple Photo Frames Editor ešte dnes a začnite skúmať všetky úžasné funkcie, ktoré tento softvér na digitálne fotografie ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IBL Infotech
Stránka vydavateľa http://www.iblinfotech.com
Dátum vydania 2017-05-02
Dátum pridania 2017-05-02
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 8

Comments:

Najpopulárnejší