NANO Antivirus Sky Scan for Windows 10

NANO Antivirus Sky Scan for Windows 10

Windows / NANO Security / 158 / Úplná špecifikácia
Popis

NANO Antivirus Sky Scan pre Windows 10 je výkonný bezpečnostný softvér, ktorý poskytuje cloudové skenovacie služby na ochranu vášho počítača pred malvérom, vírusmi a inými online hrozbami. Vďaka pokročilým funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu je NANO Antivirus Sky Scan dokonalým riešením pre každého, kto chce mať svoj počítač v bezpečí.

Jednou z kľúčových funkcií NANO Antivirus Sky Scan je jeho cloudová skenovacia služba. To znamená, že namiesto toho, aby ste sa pri zisťovaní hrozieb spoliehali iba na váš lokálny antivírusový softvér, NANO Antivirus Sky Scan používa sieť serverov rozmiestnených po celom svete na skenovanie vašich súborov v reálnom čase. To zaisťuje, že ste vždy chránení pred najnovšími hrozbami, a to aj v prípade, že ešte neboli identifikované tradičným antivírusovým softvérom.

Okrem svojej cloudovej skenovacej služby NANO Antivirus Sky Scan obsahuje aj množstvo ďalších výkonných funkcií navrhnutých na udržanie vášho počítača v bezpečí. Napríklad, ak máte na svojom zariadení nainštalovanú desktopovú verziu NANO Antivirus, môžete NANO Antivirus Sky Scan použiť ako funkčný nástroj, ktorý mimoriadne zjednoduší ovládanie vašej antivírusovej ochrany.

Ak je táto funkcia povolená, môžete rýchlo skenovať jednotlivé súbory alebo celé priečinky pomocou niekoľkých kliknutí. Môžete tiež naplánovať pravidelné kontroly v konkrétnych časoch alebo intervaloch, aby ste nikdy nezabudli skontrolovať nové hrozby.

Ďalšou skvelou vlastnosťou NANO Antivirus Sky Scan je jeho schopnosť detekovať a odstraňovať rootkity – škodlivé programy, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa skryli pred tradičným antivírusovým softvérom. Pomocou pokročilých techník, ako je heuristická analýza a monitorovanie správania, dokáže NANO Antivirus Sky Scan identifikovať tieto skryté hrozby a odstrániť ich skôr, ako spôsobia akúkoľvek škodu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako chrániť svoj počítač pred online hrozbami, ako sú malvér a vírusy, potom nehľadajte nič iné ako NANO Antivirus Sky Scan pre Windows 10. Vďaka výkonnej cloudovej skenovacej službe a pokročilým funkciám, ako je detekcia rootkitov a vstavané nástroje na odstránenie – je to jedno z najlepších bezpečnostných riešení, ktoré sú dnes k dispozícii!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ NANO Security
Stránka vydavateľa http://www.nanoav.ru
Dátum vydania 2017-04-26
Dátum pridania 2017-04-26
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Softvér pre podnikovú bezpečnosť
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 10
Požiadavky Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64).
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 158

Comments: