Support IPL DD Team DP Maker for Android

Support IPL DD Team DP Maker for Android 1.0.0

Android / IBL Infotech / 4 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste zarytým fanúšikom tímu Delhi Daredevils v indickej Premier League? Chcete ukázať svoju podporu svojmu obľúbenému tímu na platformách sociálnych médií ako Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram a SnapChat? Ak áno, potom je aplikácia Support IPL DD Team DP Maker pre vás ideálnou aplikáciou.

Podpora IPL DD Team DP Maker je softvér pre digitálne fotografie, ktorý vám umožňuje vytvárať profilové alebo zobrazovať obrázky (DP) zobrazujúce vašu podporu tímu Delhi Daredevils. Je to jedna z najlepších aplikácií na vytváranie IPL DP dostupných na trhu, ktorá vám umožňuje vybrať fotorámčeky tímov Delhi Daredevils IPL a prispôsobiť ich pomocou filtrových efektov a štýlových písiem.

S podporou IPL DD Team DP Maker nebolo vytváranie prispôsobeného profilového obrázka alebo zobrazenia obrázka nikdy jednoduchšie. Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť si aplikáciu z obchodu Google Play, vybrať svoju selfie fotografiu alebo obrázok z galérie, vybrať si svoj obľúbený tímový fotorámik DD IPL a použiť efekty filtra. Môžete tiež napísať vlastný text štýlovým písmom, aby bol prispôsobenejší.

Aplikácia ponúka širokú škálu filtrových efektov, ktoré je možné použiť na vylepšenie vzhľadu a dojmu z vášho profilového obrázka alebo zobrazeného obrázka. Môžete si vybrať z rôznych filtrov, ako je vintage, black & white, sépia a mnoho ďalších.

Keď si vytvoríte svoj prispôsobený profilový obrázok alebo zobrazený obrázok pomocou aplikácie Support IPL DD Team DP Maker, je čas ho zdieľať s priateľmi a rodinou na platformách sociálnych médií, ako sú WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram a SnapChat. Aplikácia vám umožňuje uložiť váš výtvor vo vysokom rozlíšení (HD), aby vyzeral skvele pri zdieľaní na platformách sociálnych médií.

Podpora IPL DD Team DP Maker sa neobmedzuje len na vytváranie prispôsobených profilových obrázkov alebo zobrazovanie obrázkov; tiež umožňuje používateľom vytvárať prispôsobené tapety pre ich mobilné telefóny. Môžete si vybrať z rôznych vzorov tapiet s hráčmi tímu Delhi Daredevils a prispôsobiť si ich pomocou filtrových efektov a štýlových fontov.

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní ukázať podporu tímu Delhi Daredevils vytvorením prispôsobených profilových obrázkov alebo zobrazením obrázkov, potom Support IPL DD Team DP Maker určite stojí za vyskúšanie. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a širokej škále možností prispôsobenia vrátane efektov filtrov a štýlových písiem vám táto aplikácia pomôže pozdvihnúť vašu lásku ku kriketu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IBL Infotech
Stránka vydavateľa http://www.iblinfotech.com
Dátum vydania 2017-04-20
Dátum pridania 2017-04-20
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4

Comments:

Najpopulárnejší