Support IPL MI Team DP Maker for Android

Support IPL MI Team DP Maker for Android 1.0

Android / IBL Infotech / 44 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste zarytým fanúšikom tímu Mumbai Indians Indian Premier League? Chcete ukázať svoju podporu svojmu obľúbenému tímu na platformách sociálnych médií ako Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram a SnapChat? Ak áno, potom je pre vás aplikácia Support IPL MI Team DP Maker ideálnou aplikáciou.

Podpora IPL MI Team DP Maker je softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožňuje vytvárať profilové alebo zobrazovať obrázky (DP) zobrazujúce vašu podporu tímu Mumbai Indians. Je to jedna z najlepších aplikácií na vytváranie IPL DP dostupných na trhu, ktorá vám umožňuje vybrať fotorámčeky tímov IPL v Bombaji a prispôsobiť ich podľa vašich preferencií.

S podporou IPL MI Team DP Maker nebolo vytváranie prispôsobeného profilového obrázku alebo DP nikdy jednoduchšie. Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť si aplikáciu z obchodu Google Play, vybrať svoju selfie fotografiu alebo obrázok z galérie, vybrať si svoj obľúbený tímový fotorámik MI IPL a použiť efekty filtra. Môžete tiež napísať vlastný text štýlovým písmom a uložiť ho vo vysokom rozlíšení (HD).

Keď si vytvoríte svoj prispôsobený profilový obrázok alebo DP pomocou aplikácie Support IPL MI Team DP Maker, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a rodinou na WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest a SnapChat. Ukážte svoju lásku k indiánom z Bombaja zobrazením ich loga na všetkých platformách sociálnych médií.

Vlastnosti:

1. Široký výber tímových fotorámikov Mumbai Indians

2. Prispôsobiteľné filtre

3. Štýlové písma na pridávanie vlastného textu

4. Výstup v kvalite s vysokým rozlíšením (HD).

5. Jednoduché zdieľanie na viacerých platformách sociálnych médií

Prečo si vybrať podporu IPL MI Team DP Maker?

1. Ľahko použiteľné rozhranie: Aplikácia má intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje používanie, aj keď nie ste technicky zdatní.

2. Široký výber fotorámikov: So širokým výberom tímových fotorámikov Mumbai Indians dostupných v knižnici aplikácie.

3. Prispôsobiteľné filtre: Prispôsobiteľné filtre umožňujú používateľom vylepšiť svoje fotografie podľa ich preferencií.

4. Štýlové písma: Štýlové písma používateľom uľahčujú pridávanie vlastného textu.

5. Výstup s vysokým rozlíšením: Výstup v kvalite HD zaisťuje, že používatelia získajú obraz vysokej kvality pri každom použití tejto aplikácie.

6. Jednoduché možnosti zdieľania: Používatelia môžu jednoducho zdieľať svoje prispôsobené profilové obrázky alebo DP na viacerých platformách sociálnych médií jediným kliknutím.

Záver:

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný softvér na digitálne fotografie, ktorý vám umožní vytvárať prispôsobené profilové obrázky alebo DP zobrazujúce podporu pre tím Mumbai Indians Indian Premier League, potom nehľadajte nič iné ako podpora IPL MI Team DP Maker! Vďaka širokému výberu prispôsobiteľných funkcií, ako sú filtre a štýlové písma spolu s výstupom v HD kvalite a jednoduchými možnosťami zdieľania, je táto aplikácia jednou z najlepších možností dostupných na dnešnom trhu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IBL Infotech
Stránka vydavateľa http://www.iblinfotech.com
Dátum vydania 2017-04-20
Dátum pridania 2017-04-20
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 44

Comments:

Najpopulárnejší