IPL Cricket Photo Suit 2017 for Android

IPL Cricket Photo Suit 2017 for Android 1.0

Android / apppixel1 / 39 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste fanúšikom kriketu, potom viete, aké dôležité je ukázať svoju podporu svojmu obľúbenému tímu. A ako to urobiť lepšie, ako nosiť ich farby a logo na oblečení? S aplikáciou IPL Cricket Photo Suit 2017 pre Android to dokážete.

Táto softvérová aplikácia pre digitálne fotografie má úžasnú zbierku rôznych oblekov IPL Cricket Team, ktoré na vás čakajú, až si ich vyskúšate. Či už ste fanúšikom Mumbai Indians, Kalkata Knight Riders alebo akéhokoľvek iného tímu v Indian Premier League (IPL), táto aplikácia má niečo pre každého.

Jediným kliknutím si môžete vyskúšať širokú škálu IPL kriketových oblekov a uvidíte, ako na vás vyzerajú. S týmito oblekmi môžete fotografovať a zdieľať ich so svojimi priateľmi a rodinou na platformách sociálnych médií, ako je Facebook, Instagram alebo Twitter.

Aplikácia IPL Cricket Photo Suit 2017 sa ľahko používa a prichádza s mnohými funkciami, vďaka ktorým sa odlišuje od iných aplikácií na úpravu fotografií. Tu sú niektoré z jeho kľúčových vlastností:

1) Široký výber oblekov: Aplikácia má rozsiahlu zbierku rôznych oblekov IPL Cricket Team, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým typom tela. Môžete si vybrať z rôznych strihov ako sú dresy, tričká alebo aj komplety.

2) Ľahko použiteľné rozhranie: Používateľské rozhranie je jednoduché a intuitívne, čo uľahčuje komukoľvek používať túto aplikáciu bez predchádzajúcich skúseností s úpravou fotografií.

3) Vysokokvalitné obrázky: Všetky obrázky použité v tejto aplikácii sú vysoko kvalitné, čo zaisťuje, že konečný výstup vyzerá skvele pri zdieľaní na platformách sociálnych médií.

4) Podeľte sa o svoje fotografie: Keď vytvoríte svoj dokonalý vzhľad pomocou jedného z mnohých dostupných oblekov pre kriketový tím, zdieľajte ho s priateľmi prostredníctvom e-mailu alebo platforiem sociálnych médií, ako je Facebook alebo Instagram!

5) Bezplatné aktualizácie: Vývojári stojaci za týmto softvérom ho pravidelne aktualizujú o nový obsah, takže používatelia majú vždy prístup k novým dizajnom.

Či už idete sledovať zápas IPL na štadióne, alebo jednoducho chcete predviesť svoju lásku ku kriketu online – „IPL Cricket Photo Suit 2017“ je ideálny pre všetky príležitosti!

Tak načo čakať? Stiahnite si „IPL Cricket Photo Suit 2017“ ešte dnes z Obchodu Google Play a začnite predvádzať svoju skutočnú lásku ku kriketu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ apppixel1
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2017-04-13
Dátum pridania 2017-04-13
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 39

Comments:

Najpopulárnejší