Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 2013

Windows / Microsoft / 5593 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste vývojár, ktorý používa Visual Studio 2013 na vytváranie aplikácií C++, potom budete potrebovať redistribuovateľné balíky Visual C++, aby ste zaistili, že vaše aplikácie budú fungovať bez problémov na iných počítačoch. Tieto balíky obsahujú potrebné komponenty run-time, ktoré sú potrebné na spustenie aplikácií C++ vytvorených s Visual Studio 2013.

Redistribuovateľné balíky Visual C++ sú nevyhnutné pre vývojárov, ktorí chcú distribuovať svoje aplikácie bez toho, aby si používatelia museli nainštalovať Visual Studio 2013 do svojich počítačov. Inštaláciou týchto balíkov môžu používatelia spustiť vašu aplikáciu bez toho, aby sa museli obávať chýbajúcich závislostí alebo problémov s kompatibilitou.

Aký je účel redistribuovateľných balíkov Visual C++?

Účel balíkov Visual C++ Redistributable Packages je jednoduchý: poskytujú súbor knižníc a komponentov, ktoré vyžaduje mnoho rôznych typov softvéru. Medzi tieto knižnice patria:

- Knižnica Microsoft Foundation Class (MFC).

- Knižnica aktívnych šablón (ATL)

- Štandardná knižnica šablón (STL)

- Knižnica Microsoft OpenMP Runtime Library

- Knižnica Microsoft AMP Runtime Library

Tieto knižnice poskytujú vývojárom širokú škálu nástrojov a funkcií, ktoré môžu použiť pri vytváraní svojich aplikácií. Napríklad MFC poskytuje sadu tried a funkcií na vytváranie grafických používateľských rozhraní (GUI), zatiaľ čo ATL poskytuje podporu pre objekty COM a ovládacie prvky ActiveX.

Prečo potrebujem redistribuovateľné balíky Visual C++?

Ak vyvíjate aplikáciu pomocou Visual Studio 2013, budete musieť nainštalovať príslušnú verziu redistribuovateľného balíka, aby vaša aplikácia správne fungovala na iných počítačoch. Dôvodom je, že mnohé knižnice a komponenty používané vašou aplikáciou nie sú štandardne zahrnuté v systéme Windows.

Inštaláciou týchto balíkov môžete zaistiť, že vaša aplikácia bude správne fungovať na akomkoľvek počítači so systémom Windows Vista alebo novšími verziami. To zahŕňa 32-bitové aj 64-bitové verzie systému Windows.

Ako nainštalujem redistribuovateľné balíky Visual C++?

Inštalácia redistribuovateľných balíkov je jednoduchá – jednoducho si ich stiahnite z webovej stránky spoločnosti Microsoft a postupujte podľa pokynov v sprievodcovi inštalačným programom. Pre systémy s procesorom x86 (32-bitové) a systémy s procesorom x64 (64-bitové) sú k dispozícii samostatné balíky, preto si nezabudnite stiahnuť a nainštalovať správnu verziu pre váš systém.

Po nainštalovaní sa tieto balíky automaticky zaregistrujú v systéme Windows, aby k nim mal podľa potreby prístup akýkoľvek softvér, ktorý ich vyžaduje.

Záver

Na záver, ak ste vývojár, ktorý používa Visual Studio 2013 na vytváranie C++ aplikácií, určite sa budete chcieť uistiť, že všetci používatelia budú mať prístup k týmto dôležitým runtime komponentom, a to tak, že si tento balík nainštalujete do svojich počítačov pred spustením akýchkoľvek vyvinutých programov. pomocou tejto platformy. Vďaka širokej škále nástrojov a funkcií poskytovaných prostredníctvom rôznych knižníc, ako sú okrem iného MFC alebo ATL spomenuté vyššie - nie je divu, prečo sa toľko vývojárov spolieha na túto výkonnú sadu nástrojov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2017-04-05
Dátum pridania 2017-04-05
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória .NET
Verzia 2013
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 25
Celkový počet stiahnutí 5593

Comments: