24U Phone Companion for Mac

24U Phone Companion for Mac 2.1

Mac / 24U Software / 265 / Úplná špecifikácia
Popis

24U Phone Companion pre Mac je výkonný podnikový softvér, ktorý spája FileMaker Pro s vašou PBX a poskytuje vášmu databázovému riešeniu plnú kontrolu nad vaším telefónom. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho integrovať svoj telefónny systém s FileMaker Pro a zefektívniť komunikáciu v rámci vašej organizácie.

Nový sprievodca Phone Companion Tester podobný sprievodcovi vás krok za krokom prevedie testovaním a riešením problémov s integráciou vlastného telefónneho systému. Táto funkcia zaisťuje bezproblémový a bezproblémový proces integrácie. Nemusíte sa obávať žiadnych technických problémov, pretože softvér sa o všetko postará za vás.

Ak nie ste spokojní s implementáciou softvéru sami, 24U Phone Companion ponúka implementačnú službu, ktorá vám umožní nechať celú implementáciu na nich a užiť si konečný výsledok. To znamená, že ich tím odborníkov sa postará o všetko od začiatku do konca a zabezpečí hladký prechod.

Navyše, 24U Phone Companion teraz ponúka novú možnosť prémiovej podpory, ktorá používateľom umožňuje zostať oddýchnutí, pričom vedia, že sú tu, aby v prípade potreby rýchlo pomohli. To znamená, že ak sa počas používania softvéru vyskytnú nejaké problémy, ich tím podpory bude kedykoľvek k dispozícii, aby vám poskytol pomoc.

Jednou z kľúčových vlastností 24U Phone Companion je použitie middlewaru tretej strany (ilink TeamCall Lite), ktorý mu umožňuje komunikovať priamo s mnohými populárnymi značkami PBX. Middleware hovorí priamo s PBX a hovorí jej, čo má robiť s vaším telefónom. PBX potom ovláda váš telefón a spracováva všetky prichádzajúce hovory.

To uľahčuje firmám, ktoré vo svojom kancelárskom prostredí používajú rôzne typy telefónov alebo systémov, pretože ich môžu jednoducho integrovať do jedného jednotného systému pomocou 24U Phone Companion.

S týmto výkonným obchodným nástrojom môžu podniky zlepšiť komunikáciu v rámci svojej organizácie zefektívnením procesov, akými sú okrem iného vybavovanie hovorov, smerovanie hovorov a správa hlasovej pošty. Pomáha tiež znižovať náklady spojené so správou viacerých systémov ich konsolidáciou do jednej jednotnej platformy.

Celkovo je 24U Phone Companion pre Mac základným nástrojom pre podniky, ktoré chcú zefektívniť komunikačné procesy v rámci svojej organizácie a zároveň znížiť náklady spojené so správou viacerých systémov. Jeho jednoduchosť použitia v spojení s výkonnými funkciami z neho robí ideálnu voľbu pre firmy, ktoré hľadajú spoľahlivé riešenie v dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom obchodnom prostredí, kde je kľúčová efektívna komunikácia!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 24U Software
Stránka vydavateľa http://www.24uSoftware.com
Dátum vydania 2017-03-30
Dátum pridania 2017-03-30
Kategória Podnikový softvér
Podkategória CRM softvér
Verzia 2.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Požiadavky FileMaker Pro 14 and later
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 265

Comments:

Najpopulárnejší