Smarts

Smarts 1.0

Windows / SoundRitSoft / 4 / Úplná špecifikácia
Popis

Smarts: Najlepší vzdelávací softvér na vytváranie rovníc

Už vás nebaví zápasiť so zložitými rovnicami? Chcete si zjednodušiť matematické úlohy a lepšie im porozumieť? Nehľadajte nič iné ako Smarts, dokonalý vzdelávací softvér na zostavovanie rovníc.

Pomocou Smarts môžete vytvárať rovnice krok za krokom a ukladať ich do databázy, ktorá vám umožňuje definovať premenné. To znamená, že môžete kedykoľvek ľahko pristupovať k svojim rovniciam a vykonávať zmeny podľa potreby. Či už ste študent, učiteľ alebo profesionál, Smarts je dokonalý nástroj na zjednodušenie a rozloženie aj tých najzložitejších rovníc.

Ale to nie je všetko – Smarts vám tiež pomôže pochopiť, ako sa vypočítavajú vaše rovnice. Zobrazením podrobného formátu každej rovnice Smarts umožňuje ľahko zistiť, ako každá premenná ovplyvňuje konečný výsledok. Vďaka tomu je neoceniteľným nástrojom pre každého, kto chce zlepšiť svoje chápanie matematických pojmov.

A čo je najlepšie – štandard Smarts je úplne zadarmo! Je to tak – bez skrytých poplatkov alebo poplatkov môže ktokoľvek začať používať tento výkonný vzdelávací softvér už dnes.

Tak načo čakať? Stiahnite si Smarts teraz a začnite vytvárať lepšie rovnice ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SoundRitSoft
Stránka vydavateľa http://www.soundritsoft.com
Dátum vydania 2017-03-29
Dátum pridania 2017-03-29
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Matematický softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 4

Comments: