PriceMatrix

PriceMatrix 10.0

Windows / mydataprovider.com / 62 / Úplná špecifikácia
Popis

PriceMatrix je univerzálne nevyhnutné riešenie pre obchodníkov, ktorí chcú zefektívniť svoje obchodné operácie a zvýšiť svoje zisky. Tento výkonný softvér ponúka celý rad funkcií, ktoré uľahčujú správu cien, zásob a obsahu na viacerých platformách elektronického obchodu.

S PriceMatrix môžete jednoducho spravovať svoje ceny nastavením vlastných pravidiel marže na základe cenového rozpätia, kategórie, značky, dodávateľa alebo aktuálnej sadzby. To vám umožňuje vybrať si najlepšiu cenu spomedzi ponúk dodávateľov a zabezpečiť, aby ste svojim zákazníkom vždy ponúkali konkurenčné ceny.

Okrem správy cien ponúka PriceMatrix aj pokročilé možnosti správy zásob. Môžete aktualizovať množstvá v aplikácii a skladovať na základe množstiev produktov/zásob dodávateľov pomocou 2-krokového riadenia zásob implementovaného v softvéri. Podporovaných je viacero dodávateľov, takže môžete definovať informačné kanály od mnohých dodávateľov, čo vám umožní veľmi rýchlo aktualizovať produkty vo vašom internetovom obchode.

PriceMatrix podporuje širokú škálu eCommerce CMS vrátane Prestashop, Shopify, Virtuemart, Joomshoping, OpenCart, CS-Cart, Magento, WooCommerce pre import produktov (obsah, varianty obrázkov) & Aktualizácia cien a množstiev. To uľahčuje obchodníkom, ktorí používajú rôzne platformy na import produktov do svojich obchodov bez akýchkoľvek problémov.

Správa obsahu je ďalšou kľúčovou funkciou PriceMatrix. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho kopírovať obsah zo súborov csv/excel/xml, ako sú obrázky kombinácií funkcií, priamo do vášho online obchodu. Okrem toho môžete nahrať nový obsah priamo do svojho obchodu pomocou niekoľkých kliknutí.

Pomocník dropshippingu je ďalšou funkciou, ktorú ponúka PriceMatrix, ktorá pomáha obchodníkom automatizovať proces dropshippingu tým, že im umožňuje importovať podrobnosti o produkte z rôznych zdrojov, ako je AliExpress alebo Amazon atď., a potom automaticky plniť objednávky, keď prídu prostredníctvom integrácie s populárnymi prepravcami, ako je USPS, FedEx, DHL atď.

Celkovo tento softvér poskytuje komplexné riešenie na správu cien, obsahu a inventára na viacerých platformách elektronického obchodu, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého obchodníka, ktorý chce zefektívniť svoje obchodné operácie a zvýšiť zisky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ mydataprovider.com
Stránka vydavateľa http://mydataprovider.com
Dátum vydania 2017-03-20
Dátum pridania 2017-03-20
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 10.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 62

Comments: