Mac Free Disk Player for Mac

Mac Free Disk Player for Mac 5.8.8

Mac / Top Studio / 101 / Úplná špecifikácia
Popis

Mac Free Disk Player pre Mac: Jedinečné riešenie prehrávania videa

Už vás nebaví bojovať s prehrávaním videa na Macu? Chcete výkonný a spoľahlivý prehrávač, ktorý si ľahko poradí so všetkými populárnymi video formátmi? Nehľadajte nič iné ako Mac Free Disk Player pre Mac!

Tento špičkový softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval plynulé a bezproblémové prehrávanie videa na počítači Mac, takže si môžete bez problémov vychutnať všetky svoje obľúbené filmy, televízne programy a ďalšie videá. Či už sledujete trhák vo vysokom rozlíšení alebo klip YouTube s nízkym rozlíšením, tento prehrávač má všetko, čo potrebujete na to, aby ste zo sledovania vyťažili maximum.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a pokročilým funkciám je Mac Free Disk Player ideálnou voľbou pre každého, kto chce posunúť prehrávanie videa na vyššiu úroveň. Tu je len niekoľko z mnohých výhod, ktoré tento softvér ponúka:

Plynulé prehrávanie: Vďaka svojej pokročilej technológii dekódovania a optimalizovanému výkonu poskytuje Mac Free Disk Player plynulé a bezproblémové prehrávanie všetkých populárnych video formátov. Či už sledujete súbor MP4 alebo film AVI, tento prehrávač poskytuje krištáľovo čistú kvalitu obrazu bez akéhokoľvek oneskorenia alebo ukladania do vyrovnávacej pamäte.

Podpora širokého formátu: Na rozdiel od iných prehrávačov, ktoré podporujú len obmedzený rozsah formátov, Mac Free Disk Player dokáže spracovať prakticky akýkoľvek typ video súboru. Od MKV cez MOV po FLV a ďalej, tento softvér ich všetky podporuje – takže sa už nikdy nebudete musieť starať o problémy s kompatibilitou.

Vysokokvalitný zvuk: Okrem pôsobivých vizuálnych možností poskytuje Mac Free Disk Player aj vysokokvalitný zvuk, ktorý určite zlepší váš zážitok zo sledovania. S podporou FLAC, AAC, AC3, MP3, OGG, WAV, WMA a ďalších si vychutnáte bohaté zvukové scenérie, ktoré oživia každú scénu.

Jednoduchý výber súborov: Výber súborov jedným kliknutím uľahčuje používateľom na akejkoľvek úrovni zručností rýchly výber požadovaných súborov bez toho, aby mali problémy s ich hľadaním v priečinkoch roztrúsených po ich počítačovom systéme.

Prispôsobiteľné nastavenia: Chcete väčšiu kontrolu nad tým, ako sa zobrazujú vaše videá? Žiaden problém! Pomocou prispôsobiteľných nastavení, ako je úprava pomeru strán, nastavenia zvukového ekvalizéra, úpravy jasu/kontrastu/sýtosti a možností titulkov, môžete doladiť každý aspekt svojho zážitku zo sledovania podľa osobných preferencií.

Celkovo sú počítače Mac známe svojim vynikajúcim výkonom, pokiaľ ide o multimediálne úlohy, ako je napríklad prehrávanie videí. Predvolené prehrávače médií však nemusia stačiť, pokiaľ ide o prácu s určitými typmi súborov. Práve tu vstupuje do hry náš bezplatný prehrávač diskov. Používateľom ponúka alternatívne riešenie, ktoré je efektívne z hľadiska využívania zdrojov a zároveň poskytuje výstup špičkovej kvality. Najlepšie na našom bezplatnom prehrávači diskov je, že je úplne zadarmo! Tak prečo čakať? Stiahnite si teraz a začnite si užívať plynulejšie, živšie a pohlcujúce multimediálne zážitky ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Top Studio
Stránka vydavateľa http://top-n.com
Dátum vydania 2017-03-14
Dátum pridania 2017-03-14
Kategória Video softvér
Podkategória Prehrávače videa
Verzia 5.8.8
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 101

Comments:

Najpopulárnejší