Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 49 / Úplná špecifikácia
Popis

Peninsula Mac Thermal Driver Datamax for Mac je výkonný softvérový nástroj, ktorý umožňuje ľubovoľnému počítaču Mac OSX tlačiť priamo na termotlačiarne väčšiny značiek pomocou štandardných tlačových dialógov. Tento ovládač je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky čo najprívetivejší a uľahčil každému jeho nastavenie a používanie.

Ak hľadáte spôsob, ako rýchlo a efektívne tlačiť štítky, Peninsula Mac Thermal Driver je dokonalým riešením. Či už máte malú domácu firmu, pracujete pre MSP alebo dokonca v oddelení v korporácii, tento produkt vám môže pomôcť zefektívniť proces tlače štítkov.

Tlač etikiet pomocou termotlačiarne etikiet je oveľa efektívnejšia ako použitie atramentovej alebo laserovej tlačiarne. S tepelným ovládačom Peninsula Mac Thermal Driver môžete tlačiť z akejkoľvek aplikácie v systéme OSX vrátane aplikácií ako FileMaker a webových prehliadačov. To znamená, že štítky je možné tlačiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Jednou z najlepších vecí na tomto ovládači je jednoduché nastavenie. Dodávaná inštalačná pomôcka automaticky nainštaluje a nastaví tlačiareň pre vašu aplikáciu. Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť tlačiareň a vybrať ju z kontextovej ponuky.

Po nastavení tlačiarne pomocou tepelného ovládača Peninsula Mac Thermal Driver budete môcť tlačiť priamo z webových stránok, ako sú UPS a Fedex, a to len po jednorazovom nastavení. Vďaka tomu je neuveriteľne pohodlné, ak potrebujete pravidelne posielať balíky.

Ovládač tiež podporuje viacero tlačiarní súčasne, takže ak máte k počítaču pripojenú viac ako jednu termálnu tlačiareň štítkov; všetky budú bez problémov spolupracovať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto ovládača je jeho kompatibilita s väčšinou značiek termálnych tlačiarní dostupných na dnešnom trhu. Či už máte starší model alebo jeden z najnovších modelov dostupných na dnešnom trhu; Je vysoká pravdepodobnosť, že tento ovládač bude so všetkými perfektne fungovať!

Celkovo, ak hľadáte efektívny spôsob tlače štítkov na počítači so systémom Mac OSX bez akýchkoľvek problémov s kompatibilitou alebo komplikovaných nastavení; potom nehľadajte nič iné ako Peninsula Mac Thermal Driver Datamax pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Peninsula Group
Stránka vydavateľa http://www.peninsula-group.com
Dátum vydania 2017-03-06
Dátum pridania 2017-03-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 2017
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky Datamax Thermal Label Printer
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 49

Comments:

Najpopulárnejší