Peninsula Mac Thermal Driver Dymo for Mac

Peninsula Mac Thermal Driver Dymo for Mac 2017

Mac / Peninsula Group / 15 / Úplná špecifikácia
Popis

The Peninsula Mac Thermal Driver Dymo for Mac je výkonný softvérový nástroj, ktorý umožňuje ľubovoľnému počítaču Mac OSX tlačiť priamo na termotlačiarne väčšiny značiek pomocou štandardných tlačových dialógov. Tento ovládač je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky čo najprívetivejší a uľahčil každému jeho nastavenie a používanie.

Pomocou ovládača termálnej tlačiarne Peninsula Mac OSX môžete tlačiareň jednoducho nainštalovať a nastaviť pre vašu aplikáciu. Všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť tlačiareň a vybrať ju z kontextovej ponuky. Pomôcka nastavenia, ktorá je súčasťou tohto ovládača, uľahčuje začatie práce, aj keď ste nikdy predtým nepoužívali termálnu tlačiareň štítkov.

Tlač etikiet pomocou termotlačiarne etikiet je oveľa efektívnejšia ako použitie atramentovej alebo laserovej tlačiarne. Pomocou tohto softvéru môžete tlačiť štítky z ľubovoľnej aplikácie v systéme OSX vrátane aplikácií ako FileMaker a webových prehliadačov. To znamená, že štítky je možné tlačiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Či už máte malú domácu firmu alebo pracujete pre oddelenie malých a stredných podnikov alebo korporácií, ktoré vyžaduje pravidelnú tlač štítkov, tento produkt vám môže pomôcť zefektívniť proces označovania. Už nemusíte strácať čas manuálnou tlačou každého štítku po jednom; namiesto toho jednoducho pripojte termotlačiareň štítkov a začnite ihneď tlačiť.

Jednou z najlepších vlastností tohto softvéru je jeho kompatibilita s väčšinou značiek termálnych tlačiarní dostupných na dnešnom trhu. To znamená, že bez ohľadu na to, aký typ termotlačiarne štítkov vlastníte alebo si ho plánujete kúpiť v budúcnosti, je vysoká pravdepodobnosť, že bude s týmto ovládačom bezproblémovo fungovať.

Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto softvéru je jeho schopnosť tlačiť priamo z webových stránok, ako sú UPS a Fedex, len po jednorazovom nastavení. Táto funkcia šetrí čas tým, že eliminuje manuálne zadávanie údajov pri odosielaní produktov cez webové stránky týchto obľúbených prepravcov.

Okrem toho, že je užívateľsky prívetivý a kompatibilný s väčšinou značiek tlačiarní, ktoré sú dnes k dispozícii, ďalšou výhodou, ktorú ponúka Peninsula Mac Thermal Driver Dymo pre Mac, je jeho schopnosť časom ušetriť peniaze v porovnaní s inými typmi tlačiarní, ako sú atramentové alebo laserové tlačiarne, ktoré vyžadujú časté výmeny kaziet, čo vedie k rýchlemu nárastu nákladov.

Celkovo, ak hľadáte efektívny spôsob, ako zefektívniť proces označovania a zároveň ušetriť peniaze, potom nehľadajte nič iné, ako tepelný ovládač Peninsula Mac Dymo pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Peninsula Group
Stránka vydavateľa http://www.peninsula-group.com
Dátum vydania 2017-03-06
Dátum pridania 2017-03-06
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače tlačiarne
Verzia 2017
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky Dymo Thermal Label Printer
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 15

Comments:

Najpopulárnejší