NeuroXL Clusterizer

NeuroXL Clusterizer 4.0.6

Windows / OLSOFT / 354 / Úplná špecifikácia
Popis

NeuroXL Clusterizer je výkonný doplnok pre neurónovú sieť pre Microsoft Excel, ktorý je navrhnutý tak, aby pomáhal odborníkom v úlohách dolovania údajov v reálnom svete a rozpoznávania vzorov. Je to ľahko použiteľné a cenovo dostupné riešenie pre pokročilú zhlukovú analýzu jednoduchých a zložitých údajov. Využitím najnovších pokrokov v oblasti umelej inteligencie a technológie neurónových sietí poskytuje presné a rýchle klasifikácie.

Neurónové siete sú osvedčenou, široko používanou technológiou na riešenie zložitých problémov s klastrovaním. Voľne modelované podľa ľudského mozgu, neurónové siete sú vzájomne prepojené siete nezávislých procesorov, ktoré sa zmenou svojich spojení (známe ako tréning) učia riešenie problému. Softvér NeuroXL Clusterizer implementuje samoorganizujúce sa neurónové siete, ktoré vykonávajú kategorizáciu učením sa trendov a vzťahov vo vašich údajoch.

Softvér skrýva základnú zložitosť procesov neurónovej siete a zároveň poskytuje grafy a štatistiky pre používateľa, aby ľahko pochopil výsledky. NeuroXL Clusterizer používa iba overené algoritmy a techniky, vďaka čomu je spoľahlivým nástrojom pre profesionálov, ktorí potrebujú presné výsledky.

NeuroXL Clusterizer, navrhnutý ako doplnok k Microsoft Excel, sa bezproblémovo integruje s týmto populárnym tabuľkovým procesorom. To znamená, že používatelia môžu využívať všetky funkcie Excelu pri používaní výkonných klastrovacích schopností NeuroXL Clusterizer.

Jednou z kľúčových výhod používania NeuroXL Clusterizer je jeho schopnosť spracovať množstvo premenných súčasne. Vďaka tomu je široko použiteľný v mnohých priemyselných odvetviach a disciplínach vrátane financií, obchodu, medicíny a výskumnej vedy.

Napríklad:

Financie: Obchodník môže chcieť zoskupiť akcie ako nákup, držanie alebo predaj na základe historických údajov.

Obchod: Marketingový tím môže chcieť rozdeliť zákazníkov do rôznych skupín na základe ich nákupného správania.

Medicína: Výskumníci môžu chcieť identifikovať vzory v údajoch o pacientoch, ktoré by mohli viesť k novým liečebným postupom alebo terapiám.

Výskumná veda: Vedci môžu chcieť analyzovať veľké súbory údajov z experimentov alebo simulácií, aby lepšie pochopili zložité javy.

NeuroXL Clusterizer ponúka päť prenosových funkcií, medzi ktoré patrí funkcia prahu (funkcia kroku), funkcia hyperbolickej tangenty (tanh), funkcia log-sigmoid založená na nule (logistická sigmoid), funkcia log-sigmoid (hyperbolická tangent sigmoid) a funkcia bipolárnej sigmy (hyperbolická tangenta bipolárne). Tieto funkcie umožňujú používateľom väčšiu flexibilitu pri analýze ich súborov údajov.

Ďalšou dôležitou funkciou, ktorú ponúka NeuroXL Clusterizer, je jeho schopnosť ukladať natrénované siete, aby sa dali načítať neskôr, keď je to potrebné. To šetrí čas, pretože používatelia nemusia svoje modely precvičovať zakaždým, keď ich potrebujú.

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na pokročilú analýzu klastrov, potom nehľadajte nič iné ako Neuro XL Clusterriser. Vďaka bezproblémovej integrácii s programom Microsoft Excel, osvedčeným algoritmom, flexibilným prenosovým funkciám a trénovaným modelom umožňujúcim úsporu je ideálnou voľbou v mnohých odvetviach vrátane financií, obchodu, vedy a medicíny.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ OLSOFT
Stránka vydavateľa http://www.analyzerxl.com/
Dátum vydania 2017-02-08
Dátum pridania 2017-02-08
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Vedecký softvér
Verzia 4.0.6
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft Excel 2003 or higher
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 354

Comments: