Latest Science Inventions for Android

Latest Science Inventions for Android 1.1

Android / PashMan / 35 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste vedecký nadšenec, ktorý hľadá najnovšie objavy a vynálezy v oblasti techniky a vedy? Nehľadajte nič iné ako najnovšie vedecké vynálezy pre Android! Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby vám poskytol množstvo vedomostí o najnovšom vývoji vo vede a technike.

Vďaka najnovším vedeckým vynálezom budete mať prístup k rozhovorom s vedcami a technologickými expertmi, ktorí sú na špici vo svojom odbore. Dozviete sa o pripravovaných vynálezoch, vedeckých štúdiách o moderných technológiách a názoroch odborníkov na tieto témy. Či už vás zaujímajú technické novinky alebo nové vojenské vynálezy, tento softvér má niečo pre každého.

Jednou z kľúčových vlastností najnovších vedeckých vynálezov je zameranie sa na vojenské technológie. Budete sa môcť dozvedieť o nových technológiách, ktoré sa vyvíjajú pre použitie modernými armádami v bojových zónach po celom svete. Od dronov až po pokročilé zbraňové systémy, tento softvér vás bude informovať o najnovšom vývoji.

Okrem vojenskej techniky pokrýva Latest Science Inventions širokú škálu ďalších tém súvisiacich s vedou a technikou. Počítačová technológia je jednou z oblastí, ktorá je obšírne pokrytá – od noviniek v oblasti počítačovej vedy až po aktualizácie mobilných technológií, tento softvér má všetko.

Ďalšou oblasťou, ktorú pokrývajú najnovšie vedecké vynálezy, sú vesmírne technológie. Ak vás fascinuje prieskum vesmíru alebo sa chcete dozvedieť viac o tom, čo sa deje mimo našej planéty, tento softvér vám poskytne všetky potrebné informácie. Budete si môcť pozrieť videá o vesmírnych misiách a získať aktuálne informácie o nových objavoch NASA a iných vesmírnych agentúr po celom svete.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vzdelávací softvér, ktorý poskytuje komplexné pokrytie všetkých vecí súvisiacich s vedou a technikou – od aktualizácií počítačových noviniek až po vojenské vynálezy – potom nehľadajte nič iné ako Najnovšie vedecké vynálezy pre Android! Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu a rozsiahlemu pokrytiu špičkových tém v týchto oblastiach sa určite stane vaším zdrojom informácií o všetkom, čo sa deje v týchto vzrušujúcich oblastiach.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PashMan
Stránka vydavateľa http://www.pashman.com
Dátum vydania 2017-01-29
Dátum pridania 2017-01-29
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 1.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 35

Comments:

Najpopulárnejší