Defpix

Defpix 1.4.10.17

Windows / 74.cz / 557 / Úplná špecifikácia
Popis

Defpix – Tester defektných (mŕtvych) pixelov je bezplatný program, ktorý vám môže pomôcť s kontrolou chybných pixelov na obrazovke LCD. Program jednoducho zobrazuje tieto farby - červenú, zelenú, modrú, bielu a čiernu - po celej ploche obrazovky. Defpix nevyžaduje žiadnu inštaláciu a podporuje systémy s viacerými monitormi.

Ak ste niekto, kto trávi veľa času pred počítačom alebo notebookom, potom viete, aké dôležité je mať jasný a ostrý displej. Avšak aj na tých najlepších LCD obrazovkách sa niekedy môžu objaviť mŕtve alebo chybné pixely, s ktorými môže byť dosť nepríjemné sa vysporiadať. Tu príde vhod Defpix.

Defpix je jednoduchý, ale účinný pomocný softvér, ktorý vám umožňuje otestovať váš LCD displej na mŕtve alebo chybné pixely. Je úplne zadarmo na použitie a nevyžaduje žiadnu inštaláciu. Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť si program z našej webovej stránky a spustiť ho na vašom systéme.

Po spustení Defpix sa na celej ploche obrazovky zobrazí päť rôznych farieb – červená, zelená, modrá, biela a čierna. Uľahčí vám to identifikáciu všetkých mŕtvych alebo chybných pixelov na displeji.

Jednou z najlepších vecí na Defpix je jeho jednoduchosť. Program neprichádza so žiadnymi zložitými nastaveniami alebo možnosťami, ktoré by mohli zmiasť používateľov, ktorí nie sú technicky zdatní. Namiesto toho bolo všetko jednoduché, takže tento softvér môže bez problémov používať ktokoľvek.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Defpix je jeho podpora pre systémy s viacerými monitormi. Ak máte k systému pripojených viac ako jeden monitor, tento softvér automaticky rozpozná všetky displeje a otestuje ich jednotlivo.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný pomocný softvér, ktorý vám pomôže rýchlo a efektívne identifikovať mŕtve alebo chybné pixely na obrazovke LCD bez toho, aby ste museli minúť cent – ​​potom nehľadajte nič iné ako Defpix!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ 74.cz
Stránka vydavateľa http://74.cz
Dátum vydania 2016-11-28
Dátum pridania 2016-11-28
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Diagnostický softvér
Verzia 1.4.10.17
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 557

Comments: