TooEz Calculator + Memory+Back for Android

TooEz Calculator + Memory+Back for Android 1.40

Android / Pixel Lighting / 24 / Úplná špecifikácia
Popis

TooEz Calculator + Memory+Back pre Android je základná 10-ciferná kalkulačka, ktorá sa dodáva s veľkými farebnými tlačidlami a veľkým displejom, čo umožňuje rýchly výpočet (% + - x). Obsahuje tiež ukladanie do pamäte a vyvolanie pamäte, ako aj praktické tlačidlo Späť. Rozloženie je čisté, farebné a umožňuje jednoduché rýchle a jednoduché výpočty. (Všetky čísla absolútne).

Tento softvér patrí do kategórie Utilities & Operating Systems, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto potrebuje vykonávať rýchle výpočty na svojom zariadení so systémom Android. Vďaka svojmu zjednodušenému rozloženiu a veľkým farebným tlačidlám uľahčuje kalkulačka TooEz + pamäť + späť vykonávanie jednoduchých matematických operácií bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho jednoduché vymazanie poklepaním na číselnú obrazovku. Táto funkcia umožňuje používateľom rýchlo vymazať všetky chyby, ktorých sa dopustili pri zadávaní čísel do kalkulačky.

Ďalšou užitočnou funkciou TooEz Calculator + Memory+Back je jej zjednodušené rozloženie s praktickým tlačidlom Späť. Táto funkcia umožňuje používateľom jednoducho sa vrátiť a opraviť chyby, ktoré urobili pri zadávaní čísel do kalkulačky.

Funkcia Quick Percent (%) je ďalšou skvelou funkciou, vďaka ktorej sa tento softvér odlišuje od ostatných kalkulačiek na trhu. Jediným klepnutím môžu používatelia rýchlo vypočítať percentá bez toho, aby museli manuálne zadávať zložité vzorce.

Tlačidlo Simple Memory store/recall je ďalšou užitočnou funkciou, ktorá umožňuje používateľom ukladať dôležité výpočty pre neskoršie použitie. To môže byť užitočné najmä pri vykonávaní zložitých výpočtov alebo pri práci na viacerých projektoch naraz.

Veľmi veľké farebné klávesy uľahčujú používateľom s väčšími prstami alebo tým, ktorí sú zrakovo postihnutí, používanie tohto softvéru bez akýchkoľvek problémov. Veľký číselný displej s ľahko čitateľnými číslami navyše zaisťuje, že všetky výpočty sú presné a ľahko viditeľné.

Vďaka funkcii Dual Display, TooEz Calculator + Memory+Back umožňuje užívateľom vidieť obe sady čísel aj operand naraz, čo uľahčuje sledovanie zložitých výpočtov ako kedykoľvek predtým.

Režim automatického otáčania obrazovky na výšku zaisťuje, že tento softvér možno použiť v režime na šírku aj na výšku v závislosti od preferencií používateľa alebo orientácie zariadenia.

TooEz Calculator + Memory+Back má široké využitie vrátane jednoduchej rýchlej matematiky v školských triedach alebo domácich úloh; robiť svoje ročné dane; barmani a čašníčky/čašníčky; niektoré maloobchodné práce; vonku v potravinách; zábavné nakupovanie; obávané účty a financovanie; možno nejaké pôžičky, úspory, výpočet úrokov atď.; Počítanie spotreby kalórií môže byť tiež dobré! Medzi ďalšie použitia patrí sledovanie najazdených kilometrov počas bežného cestovania, ako sú výlety alebo dochádzanie, ako aj meranie vzdialenosti medzi dvoma bodmi pomocou súradníc GPS!

Na záver, ak hľadáte efektívnu a zároveň jednoduchú kalkulačku, ktorá je ideálna na každodenné použitie, potom nehľadajte nič iné ako kalkulačka TooEz + Memory + Back! Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého, kto potrebuje rýchly prístup k presným matematickým výpočtom na svojom zariadení so systémom Android!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pixel Lighting
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=PixelLighting
Dátum vydania 2016-11-16
Dátum pridania 2016-11-16
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Kalkulačky
Verzia 1.40
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 2.3 and up
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 24

Comments:

Najpopulárnejší