Amazon get Orders

Amazon get Orders 1.0.0.15

Windows / Dataodyssey / 86 / Úplná špecifikácia
Popis

Amazon Get Orders: Ultimate Business Software pre efektívnu správu objednávok

Ako majiteľ firmy viete, aké dôležité je efektívne spravovať svoje objednávky. S rastúcim počtom online trhovísk môže byť správa objednávok náročná úloha. Amazon je jedným z takýchto trhov, ktorý si v priebehu rokov získal obrovskú popularitu. Ak ste predajcom Amazonu, potrebujete spoľahlivý softvér, ktorý vám pomôže efektívne spravovať vaše objednávky.

Predstavujeme Amazon Get Orders – dokonalý obchodný softvér pre efektívnu správu objednávok. Tento výkonný softvér vám umožňuje sťahovať objednávky z Amazonu a ukladať/aktualizovať ich vo vašej lokálnej databáze. Objednávky môžete ukladať do rôznych databáz vrátane MSSQL, Oracle, MySQL, MS Access, Firebird/Interbase.

S Amazon Get Orders je mapovanie prvkov Amazon objednávok do stĺpcov tabuliek jednoduché a bezproblémové. Pri mapovaní môžete použiť výrazy a skripty, vďaka čomu je to ešte pohodlnejšie pre podniky s komplexnými požiadavkami na správu objednávok.

Kľúčové vlastnosti:

1) Sťahovanie objednávok z Amazonu: Pomocou niekoľkých kliknutí stiahnite všetky svoje čakajúce alebo dokončené objednávky z Amazonu priamo do softvéru.

2) Ukladanie/aktualizácia objednávok v lokálnej databáze: Po stiahnutí z Amazonu uložte/aktualizujte všetky podrobnosti o objednávke vo svojej lokálnej databáze bez akéhokoľvek manuálneho zásahu.

3) Podpora viacerých databáz: Ukladanie/sťahovanie údajov do rôznych databáz vrátane MSSQL Server 2000-2019 (vrátane edícií Express), Oracle 7-21g (vrátane edícií Express), MySQL 3.x-8.x (vrátane MariaDB), MS Access 97-2019 (vrátane Access Runtime), Firebird/Interbase 1.x-3.x

4) Mapovanie prvkov objednávok na stĺpce tabuliek: Mapujte prvky, ako je ID objednávky, meno a adresa zákazníka atď., do stĺpcov tabuliek podľa vašich požiadaviek.

5) Používanie výrazov a skriptov pri mapovaní: Pri mapovaní prvkov používajte výrazy alebo skripty, čo uľahčuje firmám so zložitými požiadavkami na správu objednávok.

Výhody:

1) Šetrí čas a námahu – Automatizácia procesu šetrí čas a námahu potrebnú na manuálne zadávanie údajov.

2) Znižuje počet chýb – Manuálne zadávanie údajov zvyšuje pravdepodobnosť chýb, ktoré by mohli viesť k nesprávnym zásielkam alebo nespokojnosti zákazníkov.

3) Zvyšuje efektivitu – Automatizované procesy zlepšujú efektivitu znížením manuálnych zásahov.

4) Škálovateľné riešenie - Riešenie je škálovateľné podľa obchodných potrieb.

Záver:

Amazon Get Orders je základným nástrojom pre každú firmu, ktorá predáva na Amazone. Zjednodušuje proces sťahovania a správy objednávok automatizáciou väčšiny úloh spojených so správou objednávok. Šetrí čas a námahu a zároveň znižuje chyby, čím zvyšuje celkovú efektivitu. Riešenie je škálovateľné podľa obchodných potrieb, vďaka čomu je vhodné pre malé podniky aj veľké podniky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Dataodyssey
Stránka vydavateľa http://dataodyssey.com
Dátum vydania 2016-11-04
Dátum pridania 2016-11-04
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Marketingové nástroje
Verzia 1.0.0.15
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 86

Comments: