Sticky Notes Plus Widget for Mac

Sticky Notes Plus Widget for Mac 1.0

Mac / SYM Coding / 95 / Úplná špecifikácia
Popis

Widget Sticky Notes Plus pre Mac: Nástroj maximálnej produktivity

V dnešnom uponáhľanom svete je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým zostať organizovaný a nad vecou. Či už ste študent, profesionál alebo len niekto, kto chce mať svoj život v poriadku, mať k dispozícii tie správne nástroje môže znamenať veľký rozdiel. Tu prichádza na rad widget Sticky Notes Plus.

Sticky Notes Plus Widget je jednoduchá, ale výkonná aplikácia na zvýšenie produktivity, ktorá vám umožňuje vytvárať a spravovať rýchle poznámky na vašom Macu. Vďaka svojmu elegantnému a minimalistickému dizajnu táto aplikácia poskytuje všetko, čo potrebujete, aby ste zostali organizovaní a produktívni po celý deň.

Jednou z kľúčových funkcií aplikácie Sticky Notes Plus Widget sú poznámky, ktoré sa dajú meniť. To znamená, že si môžete prispôsobiť veľkosť svojich poznámok tak, aby vyhovovali vašim potrebám – či už potrebujete malú pripomienku alebo väčšiu poznámku s viacerými detailmi. Táto aplikácia vám navyše umožňuje zdieľať svoje poznámky ako text alebo kresby s ostatnými, čo uľahčuje spoluprácu s kolegami alebo priateľmi.

Prispôsobenie je ďalšou oblasťou, v ktorej vyniká Sticky Notes Plus Widget. S viac ako 10 držiakmi a 17 dostupnými pozadiami existuje veľa možností na prispôsobenie vašich poznámok. Na zmenu veľkosti, farby a zarovnania písma môžete použiť aj nástroj na formátovanie textu, čím každá poznámka získa svoj vlastný jedinečný vzhľad.

Pre tých, ktorí uprednostňujú písanie rukou pred písaním, vám pomôže aj miniaplikácia Sticky Notes Plus. Nástroj pero vám umožňuje písať priamo na poznámky pomocou rôznych farieb a veľkostí – ideálne na zapisovanie rýchlych nápadov alebo náčrtov.

Ale možno jednou z najužitočnejších funkcií aplikácie Sticky Notes Plus Widget je jej schopnosť synchronizácie iCloud. To znamená, že všetky vaše poznámky budú automaticky zálohované na všetkých zariadeniach prepojených s vaším účtom iCloud – vrátane zariadení so systémom iOS, ako sú iPhone a iPad.

A ak by to ešte nestačilo, Sticky Notes Plus Widget obsahuje aj miniaplikáciu Today Extension (nie je synchronizovaná cez iCloud), ktorá ešte viac uľahčuje prístup k vašim najdôležitejším poznámkam bez toho, aby ste museli zakaždým otvárať celú aplikáciu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na zvýšenie produktivity, ktorý vám pomôže udržať si poriadok počas celého dňa – nehľadajte nič iné ako Sticky Notes Plus Widget pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SYM Coding
Stránka vydavateľa http://symcodingsn.blogspot.com/
Dátum vydania 2016-10-31
Dátum pridania 2016-10-31
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na úpravu textu
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.11, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 95

Comments:

Najpopulárnejší