Cisdem PDFtoPagesConverter for Mac

Cisdem PDFtoPagesConverter for Mac 3.1.0

Mac / Cisdem / 18 / Úplná špecifikácia
Popis

Cisdem PDFtoPagesConverter pre Mac je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér, ktorý vám umožňuje prevádzať súbory PDF na upraviteľné stránky iWork s vysokou presnosťou. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú konvertovať súbory PDF na upraviteľné dokumenty bez straty pôvodného formátovania, obrázkov, tabuliek, hypertextových prepojení a grafiky.

S Cisdem PDFtoPagesConverter môžete ľahko upravovať alebo opätovne používať obsah vašich súborov PDF na iWork Pages. Už nemusíte kopírovať, prilepovať alebo prepisovať text ručne. Prevedené stránky iWork zachovajú všetky pôvodné prvky vášho súboru PDF so 100% presnosťou.

Jednou z najpôsobivejších funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť podporovať dávky a čiastočnú konverziu. Jedným kliknutím môžete ľahko previesť až 50 súborov PDF. Navyše, ak nechcete konvertovať všetky strany z veľkého súboru PDF, môžete flexibilne vybrať konkrétne strany zadaním čísel strán alebo rozsahov strán.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Cisdem PDFtoPagesConverter je jeho schopnosť spracovať šifrované súbory PDF. Ak má váš dokument obmedzenia týkajúce sa kopírovania, tlače alebo úprav z dôvodu ochrany heslom, tento softvér ho môže po zadaní správneho hesla aj tak priamo previesť na upraviteľnú stránku iWork.

Intuitívne rozhranie Cisdem uľahčuje každému – dokonca aj tým, ktorí nemajú technické znalosti – efektívne používať tento softvér. Proces konverzie je jednoduchý a rýchly; jednoducho pretiahnite požadovaný súbor (súbory) do okna programu a kliknite na „Konvertovať“. V priebehu niekoľkých sekúnd (v závislosti od veľkosti súboru) bude vaša nová stránka iWork pripravená na úpravy!

Okrem toho ponúka Cisdem vynikajúce služby zákazníckej podpory vrátane e-mailovej podpory a pomoci živého chatu počas pracovnej doby (PST). Poskytujú tiež bezplatné doživotné aktualizácie, takže používatelia majú vždy prístup k svojim najnovším funkciám a vylepšeniam.

Celkovo, Cisdem PDFTopagesConverter pre Mac poskytuje efektívne riešenie na konverziu akéhokoľvek typu zložitého alebo jednoduchého pdf dokumentu do editovateľného formátu, ktorý bezproblémovo funguje s populárnou produktívnou sadou Apple: iWork Pages. Či už ste študent, ktorý potrebuje pomoc s výskumnými prácami, alebo profesionál, ktorý hľadá spôsoby, ako zefektívniť procesy pracovného toku v projektoch grafického dizajnu – tento nástroj obsahuje všetko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Cisdem
Stránka vydavateľa http://www.cisdem.com
Dátum vydania 2016-10-21
Dátum pridania 2016-10-20
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 3.1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, macOSX (deprecated)
Požiadavky None
cena $29.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 18

Comments:

Najpopulárnejší