Human Emulator

Human Emulator 4.9.38

Windows / SEONote / 20 / Úplná špecifikácia
Popis

Nebaví vás manuálne testovať váš web alebo webovú aplikáciu? Chcete zautomatizovať proces testovania a ušetriť čas a námahu? Nehľadajte nič iné ako Human Emulator, dokonalý internetový softvér na automatizáciu webu.

Human Emulator je výkonný nástroj, ktorý vám umožňuje jednoducho automatizovať proces testovania webu. Vďaka intuitívnemu rozhraniu môžu skripty vytvárať aj začiatočníci. Softvér je vybavený editorom kódu PHP, Windows Internet Explorer a oknami výstupu skriptov, vďaka ktorým je ladenie a monitorovanie hračkou.

Jednou z výnimočných vlastností Human Emulator je jeho schopnosť napodobňovať ľudské správanie. To znamená, že dokáže simulovať kliknutia myšou, vstupy z klávesnice, rolovacie akcie a podobne, ako by to urobil skutočný používateľ. Vďaka tomu je ideálnym nástrojom na testovanie zložitých webových aplikácií alebo webových stránok s dynamickým obsahom.

Vytváranie skriptov v Human Emulator je jednoduché vďaka intuitívnemu rozhraniu. Na začiatok nepotrebujete žiadne predchádzajúce skúsenosti s PHP – zvládnu to aj prváci! Softvér je dodávaný s príkladmi príkazov ako „prejsť na rovnakú stránku“ alebo „kliknite na N-tý odkaz zhora“, vďaka ktorým je vytváranie skriptov hračkou.

Human Emulator tiež ponúka pokročilé funkcie, ako je podpora viacerých vlákien, ktorá vám umožňuje spúšťať viacero skriptov súčasne. To šetrí čas a zvyšuje efektivitu pri vykonávaní rozsiahlych testov.

Okrem svojich možností automatizácie ponúka Human Emulator aj výkonné nástroje na ladenie. Spustenie skriptu môžete sledovať v reálnom čase pomocou okna výstupu skriptu, ktoré zobrazuje všetky relevantné informácie o každom kroku procesu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte internetové softvérové ​​riešenie, ktoré vám pomôže zefektívniť proces testovania webu a zároveň ušetrí čas a námahu, potom nehľadajte nič iné ako Human Emulator. Jeho intuitívne rozhranie v kombinácii s výkonnými možnosťami automatizácie z neho robí nevyhnutný nástroj pre každého vývojára alebo testera, ktorý chce zlepšiť svoj pracovný tok.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SEONote
Stránka vydavateľa http://www.seonote.info/
Dátum vydania 2016-10-11
Dátum pridania 2016-10-11
Kategória Internetový softvér
Podkategória Zmiešaný
Verzia 4.9.38
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 20

Comments: