Project Management Learnware

Project Management Learnware 1.0

Windows / RealWorld Software / 45 / Úplná špecifikácia
Popis

Project Management Learnware je inovatívny vzdelávací softvér, ktorý slúži ako Teaching-Aid-Presenter pre prednášky projektového manažmentu. Simuluje power pointovú prednášku v triede pomocou technológie nad hlavou a veľkej obrazovky, vďaka čomu je ideálnym nástrojom pre pedagógov, ktorí chcú zlepšiť svoje vyučovacie metódy.

Softvér sa dodáva so vstavanými aplikáciami na prezentáciu snímok, ktoré sú výkonné a ľahko sa používajú, a to aj bez vedenia. Táto funkcia umožňuje každému lektorovi vytvárať pútavé prezentácie, ktoré upútajú pozornosť jeho študentov.

Project Management Learnware je navyše vybavený funkciou voice-over, ktorá vylepšuje prezentácie prednášok. Táto dodatočná pomoc zaisťuje, že študenti môžu ľahko sledovať a porozumieť konceptom, ktoré sa vyučujú.

Jednou z najlepších vecí na tomto softvéri je jeho všestrannosť. Môže byť použitý v akomkoľvek prostredí obchodnej školy, vďaka čomu je vynikajúcim zdrojom pre učiteľov aj študentov. Verzie knihy a CD-DVD sú tiež distribuovateľné, čo znamená, že študenti môžu študovať vlastným tempom, kedykoľvek chcú.

Či už ste nováčikom v oblasti projektového manažmentu alebo chcete zlepšiť svoje zručnosti, Project Management Learnware má všetko, čo potrebujete na úspech. Vďaka svojmu užívateľsky prívetivému rozhraniu a výkonným funkciám sa tento softvér určite stane vaším nástrojom pre všetky vaše potreby projektového manažmentu.

Kľúčové vlastnosti:

1) Teaching-Aid-Presenter: Project Management Learnware slúži ako Teaching-Aid-Presenter pre prednášky projektového manažmentu.

2) Simuluje Power Point triednu prednášku: Softvér simuluje power pointovú triednu prednášku pomocou technológie nad hlavou a veľkej obrazovky.

3) Vstavané aplikácie na prezentáciu snímok: Vstavané aplikácie na prezentáciu snímok sú výkonné a ľahko sa používajú.

4) Funkcia Voice-Over: Funkcia Voice-Over zlepšuje prezentácie prednášok.

5) Distribuovateľné verzie knihy a CD-DVD: Verzie knihy a CD-DVD sú distribuovateľné, takže študenti môžu študovať vlastným tempom.

Výhody:

1) Vylepšuje prezentácie na prednáškach: Project Management Learnware vylepšuje prezentácie prednášok tým, že poskytuje pútavý vizuál.

2) Ľahko použiteľné rozhranie: Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému vytvárať profesionálne vyzerajúce prezentácie.

3) Všestranný nástroj pre obchodné školy: Tento softvér je dostatočne univerzálny na použitie v akomkoľvek prostredí obchodnej školy.

4) Možnosť samoštúdia: Študenti majú možnosť študovať vo svojom voľnom čase pomocou distribuovateľnej knihy alebo CD-DVD verzie.

Záver:

Project Management Learnware je základným nástrojom pre každého, kto chce zlepšiť svoje zručnosti projektového manažmentu alebo poučiť ostatných o tejto dôležitej téme. Vďaka svojim výkonným funkciám, ako sú vstavané aplikácie na prezentáciu snímok a možnosti hlasového prenosu, tento softvér uľahčuje vytváranie pútavých prednášok ako kedykoľvek predtým.

Či už ste novým učiteľom alebo len hľadáte spôsoby, ako zlepšiť svoje súčasné metódy, Project Management Learnware má všetko, čo potrebujete. Tak načo čakať? Vyskúšajte to ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ RealWorld Software
Stránka vydavateľa http://www.pmplearnware.com
Dátum vydania 2016-10-04
Dátum pridania 2016-10-04
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 45

Comments: