Xilisoft iPod Magic

Xilisoft iPod Magic 5.7.13.20160914

Windows / Xilisoft / 8705 / Úplná špecifikácia
Popis

Xilisoft iPod Magic je výkonný softvér, ktorý vám umožňuje prenášať hudbu, filmy, fotografie, knihy a vyzváňacie tóny iPhone medzi vaším iPodom/iPhonom a PC. Umožňuje vám tiež kopírovať CD/DVD a konvertovať audio/video na súbory iPodu. S Xilisoft iPod Magic môžete jednoducho spravovať všetky svoje multimediálne súbory na vašich zariadeniach.

Prenos multimediálnych súborov

Xilisoft iPod Magic vám uľahčuje prenos všetkých multimediálnych súborov, ako sú hudba, filmy, fotografie, knihy a vyzváňacie tóny pre iPhone medzi vaším iPodom/iPhonom a PC. Všetky svoje dáta môžete jednoducho zálohovať pomocou bezpečných záloh hudby, filmov, fotografií, kníh a vyzváňacích tónov pre iPhone na iPod/iPhone do iTunes na ďalšie použitie.

Vytvárajte fotoalbumy

S funkciou fotoalbumu Xilisoft iPod Magic môžete vytvárať fotoalbumy z obrázkov nasnímaných iPhone. Táto funkcia vám umožňuje efektívnejšie organizovať obrázky, aby sa dali v prípade potreby ľahšie nájsť.

Importujte knihy PDF/EPUB

Xilisoft iPod Magic vám tiež umožňuje importovať knihy PDF/EPUB priamo do vašich zariadení. Táto funkcia je užitočná najmä pre tých, ktorí milujú čítanie na svojich zariadeniach, pretože eliminuje potrebu ďalšej čítačky elektronických kníh.

Konvertovať audio/video

Softvér podporuje širokú škálu audio/video formátov vrátane M2TS, MTS, AVI, MPEG WMV, DAT TS MPV NSV MOV QT H261 H264 WMA AAC AIF AIFF AC3 atď., čo znamená, že používatelia môžu previesť takmer akýkoľvek audio alebo video súbor do vhodný formát pre ich zariadenie.

Vstavaný prehrávač médií

Xilisoft iPod Magic prichádza so vstavaným prehrávačom médií s meniteľnou veľkosťou, ktorý používateľom umožňuje prezerať si videá/hudbu priamo na ich zariadení bez toho, aby ich museli najprv prenášať. Táto funkcia šetrí čas aj úložný priestor v zariadení.

Záver:

Na záver, Xilisoft IPod magic je vynikajúce softvérové ​​riešenie pre každého, kto hľadá jednoduchý spôsob správy multimediálnych súborov na svojich zariadeniach Apple. Jeho funkcie, ako je prenos multimediálnych súborov, vytváranie fotoalbumov, import kníh PDF/EPUB, konverzia audia/videí, a vstavaný prehrávač médií z neho robí jeden z najlepších softvérov iTunes a iPod dostupných na dnešnom trhu. Ak teda chcete spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže udržať všetky vaše dáta v bezpečí a zároveň uľahčí správu všetkého z jedného miesta ako kedykoľvek predtým, potom nehľadajte nič iné ako Xilisoft IPod magic!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Xilisoft
Stránka vydavateľa http://www.xilisoft.com
Dátum vydania 2016-09-22
Dátum pridania 2016-09-22
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória iPod Utility
Verzia 5.7.13.20160914
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 8705

Comments: