Electronic Computer Tutor

Electronic Computer Tutor 2016.1

Windows / Coronel Data Processing / 9164 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví cítiť sa stratený a zmätený, keď príde na váš počítač? Prajete si, aby ste lepšie pochopili, ako to funguje a ako riešiť bežné problémy? Nehľadajte nič iné ako Electronic Computer Tutor od Coronel Data Processing.

Ako profesionálni počítačoví konzultanti a inštruktori chápeme, že väčšina problémov súvisiacich s počítačom pochádza z chýb používateľa. Preto sme vytvorili komplexný vzdelávací softvérový program navrhnutý tak, aby pomohol používateľom dozvedieť sa viac o svojich počítačoch a vyhnúť sa bežným chybám.

Electronic Computer Tutor obsahuje slovník bežne používanej počítačovej terminológie, takže sa už nikdy nebudete cítiť stratení v odbornom žargóne. Poskytujeme tiež podrobné informácie o hardvérových komponentoch, takže môžete získať ocenenie pre vnútorné fungovanie vášho stroja.

Náš program však nekončí. Ponúkame tiež návod na základnú údržbu počítača, ktorý môže predísť mnohým bežným problémom skôr, ako sa vyskytnú. A pre tých, ktorí sa chcú hlbšie ponoriť do konkrétnych tém, máme výukové moduly pre Windows 7, 8/8.1 a 10, ako aj výkonnú internetovú sekciu.

Naše návody pre Windows pokrývajú všetko od základných funkcií až po pokročilé tipy a triky, vďaka ktorým bude používanie vášho operačného systému jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. A pomocou nášho vstavaného sprievodcu kurzom a elektronických kvízov si môžete kedykoľvek otestovať svoje znalosti, aby ste sa uistili, že látku skutočne ovládate.

Nedovoľte, aby vás už zmätok alebo frustrácia zdržiavali – investujte do Electronic Computer Tutor ešte dnes a prevezmite kontrolu nad svojimi počítačovými zážitkami!

Preskúmanie

V ére internetu, ktorý sa dá ľahko vygoogliť, sa toto sťahovanie zdá trochu zastaralé, no napriek tomu by mohlo byť užitočné. Je to v podstate kompilácia článkov technickej podpory, ktorých cieľom je naučiť začínajúceho používateľa o vnútornostiach a činnostiach ich PC, od problémov s tlačou až po systémové súbory. Ako také to vyzerá trochu ako gigantický FAQ. Samotná aplikácia pravdepodobne nie je taká pohodlná ako bežné vyhľadávanie na webe. Veľkosť písma sa nedá zmeniť a znaky sú malé, čo sťažuje čítanie. Zahrnutý je užitočný glosár počítačových výrazov, ale vyhľadávanie a niektoré jednotlivé sekcie sú v skúšobnej verzii zakázané.

Ak hľadáte praktický zdroj pre stolné počítače a nemáte okolo seba počítačového guru, ktorý by vám pomohol vyriešiť problémy, môže to byť dobrá investícia, aj keď mnohým používateľom odporúčame, aby najskôr vyskúšali internet.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Coronel Data Processing
Stránka vydavateľa http://ourworld.compuserve.com/homepages/cdp
Dátum vydania 2016-09-16
Dátum pridania 2016-09-16
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 2016.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 9164

Comments: