Purely Violin

Purely Violin 3.3.0

Windows / Music Future / 1224 / Úplná špecifikácia
Popis

Purely Violin – dokonalý vzdelávací softvér pre začínajúcich huslistov

Ste ctižiadostivý huslista, ktorý chce zlepšiť svoje hráčske schopnosti? Chcete zefektívniť a zefektívniť čas na cvičenie? Ak áno, Purely Violin je perfektná softvérová aplikácia pre vás!

Purely Violin, navrhnutý s ohľadom na potreby huslistov, je revolučný vzdelávací softvér, ktorý pomáha hráčom všetkých úrovní zlepšiť ich zručnosti a stať sa lepšími hudobníkmi. Či už ste začiatočník alebo pokročilý hráč, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste svoje hranie posunuli na vyššiu úroveň.

So svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a intuitívnym dizajnom Purely Violin uľahčuje používanie každému. Nepotrebujete žiadne predchádzajúce skúsenosti s hudobným softvérom alebo technológiou – jednoducho pripojte svoj nástroj a začnite cvičiť!

Čo presne vám teda môže Purely Violin urobiť? Tu je len niekoľko z jeho mnohých funkcií:

Interaktívne cvičné hodiny: S Purely Violin sa cvičenie stáva interaktívnejším ako kedykoľvek predtým. Softvér poskytuje štruktúrované tréningy, ktoré vás prevedú rôznymi cvičeniami navrhnutými na zlepšenie konkrétnych aspektov vašej hry. Dostanete okamžitú spätnú väzbu o svojom výkone, ktorá vám umožní identifikovať oblasti, v ktorých je potrebné zlepšenie.

Prispôsobiteľné cvičenia: Okrem vopred navrhnutých cvičebných sedení umožňuje Purely Violin užívateľom vytvárať si vlastné vlastné cvičenia šité na mieru ich potrebám. Táto funkcia je užitočná najmä pre pokročilých hráčov, ktorí sa chcú zamerať na konkrétne techniky alebo kúsky.

Virtuálny sprievod: Jednou z najunikátnejších vlastností Purely Violin je funkcia virtuálneho sprievodu. To umožňuje používateľom hrať spolu s virtuálnym orchestrom alebo kapelou, čo poskytuje realistický zážitok z vystúpenia bez potreby prítomnosti ďalších hudobníkov.

Videonávody: Pre tých, ktorí uprednostňujú vizuálne učebné pomôcky, Purely Violin ponúka videonávody pokrývajúce rôzne témy, ako je technika a teória. Tieto návody vyučujú profesionálni hudobníci a poskytujú cenné informácie o tom, ako špičkoví umelci pristupujú k svojmu remeslu.

Sledovanie pokroku: Aby používatelia mohli sledovať svoj pokrok v priebehu času, Purely Violin obsahuje podrobné nástroje na sledovanie, ktoré im umožňujú sledovať, ako sa v priebehu času zlepšujú. Táto funkcia môže byť obzvlášť motivujúca pre tých, ktorí chcú hmatateľné dôkazy o tom, že ich tvrdá práca sa vypláca.

Okrem vyššie uvedených funkcií existuje mnoho ďalších výhod, ktoré so sebou prináša používanie tohto úžasného vzdelávacieho nástroja:

- Prístupný kedykoľvek a kdekoľvek - S online prístupom dostupným 24 hodín denne, 7 dní v týždni odkiaľkoľvek na svete.

- Dostupné ceny - V porovnaní s tradičnými hudobnými lekciami, ktoré môžu byť drahé.

- Vhodné pre všetky úrovne - Od začiatočníkov, ktorí začínajú na svojej hudobnej ceste, až po skúsených profesionálov, ktorí zdokonaľujú určité techniky.

- Komplexná knižnica hudobných skladieb - Rozsiahla knižnica obsahujúca tisíce a tisíce hudobnín od klasických majstrovských diel až po moderné popové piesne.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie - Ľahko použiteľné rozhranie zjednodušuje, aj keď nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s používaním podobných aplikácií

Na záver...

Ak to so zlepšovaním svojich schopností v hre na husle myslíte vážne, nehľadajte nič iné ako „Purely-Violins“. Je to cenovo dostupné riešenie v porovnaní s tradičnými lekciami, pričom stále ponúka všetky výhody spojené s prístupom k profesionálnemu poradenstvu kedykoľvek a kdekoľvek na svete! Tak načo čakať? Začnite využívať výhody ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Music Future
Stránka vydavateľa http://www.purelymusical.com/
Dátum vydania 2016-09-12
Dátum pridania 2016-09-12
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Učebné nástroje
Verzia 3.3.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena $40.00
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1224

Comments: