Magento 2 Multi Vendor Marketplace Script by Apptha

Magento 2 Multi Vendor Marketplace Script by Apptha 1.0

Windows / Apptha / 69 / Úplná špecifikácia
Popis

Apptha's Magento 2 Multi Vendor Marketplace Script je výkonný obchodný softvér, ktorý bol navrhnutý tak, aby správcom poskytoval komplexný balík výkonu a flexibility. Tento skript je vynikajúcim riešením pre správu maloobchodného elektronického obchodu, pretože ponúka celý rad funkcií, ktoré uľahčujú správu viacerých predajcov a ich produktov.

Jednou z kľúčových funkcií Apptha's Magento Marketplace je jeho adresa URL špecifická pre dodávateľa, ktorá umožňuje každému predajcovi mať svoju vlastnú jedinečnú webovú adresu. Zákazníci tak môžu jednoducho nájsť konkrétnych predajcov a ich produkty, čo môže pomôcť zvýšiť predaj a zlepšiť spokojnosť zákazníkov.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto skriptu je jeho administračný panel, ktorý poskytuje správcom všetky nástroje, ktoré potrebujú na efektívnu správu svojho internetového obchodu. Dashboard obsahuje funkcie, ako je správa objednávok, správa produktov, výpočty provízií, integrácia platieb a ďalšie.

Tento skript obsahuje aj vlastné atribúty, čo umožňuje správcom vytvárať jedinečné atribúty produktov, ktoré sú špecifické pre ich obchodné potreby. To môže pomôcť zlepšiť celkový zážitok zákazníkov z nakupovania tým, že im poskytnete podrobnejšie informácie o každom produkte.

Výpočty provízií sú ďalšou dôležitou vlastnosťou Apptha's Magento 2 Multi Vendor Marketplace Script. Pomocou tejto funkcie môžu správcovia jednoducho vypočítať provízie pre každého dodávateľa na základe objemu predaja alebo iných kritérií. To pomáha zabezpečiť, aby predajcovia boli za svoje príspevky do internetového obchodu zaplatené spravodlivo.

Tento skript obsahuje aj integráciu platieb, vďaka čomu môžu zákazníci jednoducho platiť rôznymi spôsobmi platby, ako sú kreditné karty alebo PayPal. Viacjazyčná kompatibilita zaisťuje, že k vášmu online obchodu môžu pristupovať zákazníci z celého sveta v rôznych jazykoch.

Vylepšená štruktúra súborov v tomto skripte ho robí dostatočne flexibilným pre ľubovoľný počet revízií kódu bez ovplyvnenia jeho výkonu alebo funkčnosti. Skript Magento 2 navyše vytvára prostredie vhodné na testovanie, ktoré zaisťuje, že verejné budú iba online obchody bez chýb.

Celkovo je Apptha's Magento 2 Multi Vendor Marketplace Script vynikajúcou voľbou pre podniky, ktoré chcú zefektívniť proces správy maloobchodného elektronického obchodu a zároveň poskytnúť zákazníkom výnimočný zážitok z nakupovania. Vďaka svojim výkonným funkciám a flexibilite v kombinácii s ľahko použiteľným rozhraním z neho robí poskytovateľa riešení na jednom mieste za dostupné cenové plány vhodné aj pre malé podniky!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apptha
Stránka vydavateľa http://www.apptha.com
Dátum vydania 2016-08-07
Dátum pridania 2016-08-07
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Magento 2.0 Edition
cena $999.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 69

Comments: