CALCU Stylish Calculator Free for Android

CALCU Stylish Calculator Free for Android 2.7.1

Android / Designer Calculators / 16 / Úplná špecifikácia
Popis

CALCU Stylish Calculator Free for Android je nevyhnutná aplikácia pre každého, kto chce vyjadriť svoj štýl pri každodenných výpočtoch. Táto aplikácia ponúka množstvo farebných a štýlových tém, ktoré rozjasnia váš deň a urobia z výpočtov hračku. Či už potrebujete vykonávať jednoduché alebo zložité výpočty, CALCU vám pomôže.

CALCU je navrhnutý s intuitívnym rozhraním, ktoré uľahčuje používanie pre každého. Aplikácia ponúka všetky bežné a vedecké funkcie kalkulačky v jednoduchom, štýlovom a ľahko použiteľnom formáte. Túto perfektnú kalkulačku si môžete stiahnuť zadarmo už dnes.

Jednou z najzaujímavejších funkcií CALCU je jeho nová téma Material. Táto téma ponúka krásne a intuitívne rozhranie s ovládaním a navigáciou pomocou gest, ktoré uľahčuje používanie aj na malých obrazovkách.

S CALCU môžete vidieť okamžité výsledky vašich výpočtov, keď ich zadávate. Potiahnutím prstom nahor po klávesnici zobrazíte vedeckú klávesnicu alebo potiahnutím prstom nadol po displeji zobrazíte históriu výpočtov.

CALCU tiež podporuje Samsung Multi Window, ktorý umožňuje používateľom otvárať dve aplikácie naraz vedľa seba na ich zariadeniach Samsung. Táto funkcia uľahčuje multitasking pri používaní tejto aplikácie kalkulačky ako kedykoľvek predtým.

Ďalšou skvelou vlastnosťou CALCU je jeho podpora možnosti pamäťových kľúčov, ktorá používateľom umožňuje ukladať často používané čísla alebo hodnoty do pamäťových kľúčov, aby ich nemuseli opakovane zadávať pri každom výpočte.

Ak hľadáte viac možností prispôsobenia, potom CALCU pokryje aj vás! Potiahnutím prstom nahor po vedeckej klávesnici si ju môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb. Môžete vytvoriť užívateľom definované konštanty alebo si vybrať medzi jednoduchým a úplným rozložením klávesnice v závislosti od vašich preferencií.

CALCU tiež ponúka celý rad štýlových tém, ktoré používateľom umožňujú vybrať si z rôznych farieb a dizajnov podľa ich osobných preferencií štýlu. S toľkými dostupnými možnosťami prispôsobenia neexistujú žiadne obmedzenia, pokiaľ ide o navrhovanie vašej dokonalej kalkulačky!

Droid Lawyer hodnotí CALCU 4,5 z 5 hviezdičiek a nazýva to „skvelá náhrada za kalkulačku akcií Androidu“. Nemohli sme viac súhlasiť! So všetkými týmito úžasnými funkciami zabalenými do jednej aplikácie nie je dôvod, prečo by sa mal niekto uspokojiť s niečím menším ako dokonalosťou, keď ide o výpočet potrieb!

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľnú, ale výkonnú aplikáciu kalkulačky, ktorá vám umožní vyjadriť sa prostredníctvom prispôsobiteľných tém a zároveň poskytuje všetky potrebné funkcie požadované študentmi alebo profesionálmi – nehľadajte nič iné ako CALCU Stylish Calculator Free for Android. ! Stiahnite si ešte dnes z Obchodu Google Play!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Designer Calculators
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Designer+Calculators
Dátum vydania 2016-06-08
Dátum pridania 2016-06-08
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Systémové nástroje
Verzia 2.7.1
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 16

Comments:

Najpopulárnejší