Dicty Lite for Android

Dicty Lite for Android 1.2

Android / Daniel Cordero / 20 / Úplná špecifikácia
Popis

Dicty Lite pre Android: Nástroj maximálnej produktivity

Dicty Lite pre Android je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje previesť váš hlas na text a rozpoznávanie reči pomocou syntézy vo viac ako 30 jazykoch. S Dicty môžete jednoducho diktovať svoje správy, e-maily, poznámky a dokonca aj celé dokumenty bez toho, aby ste museli napísať jediné slovo. Či už ste na cestách, alebo jednoducho chcete ušetriť čas a námahu, Dicty je dokonalý nástroj pre každého, kto chce zvýšiť svoju produktivitu.

Jednoduchá konverzia hlasu do textu

Dicty Lite pre Android uľahčuje konverziu vášho hlasu na text niekoľkými ťuknutiami prsta. Jednoducho hovorte do mikrofónu svojho zariadenia a Dicty prepíše všetko, čo poviete, do textu v reálnom čase. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, keď si potrebujete rýchlo robiť poznámky alebo keď písanie na malej obrazovke nie je praktické.

Rozpoznávanie reči pomocou syntézy

Okrem prevodu hlasu na text ponúka Dicty aj rozpoznávanie reči pomocou technológie syntézy. To znamená, že dokáže nielen prepísať to, čo hovoríte, do textu, ale môže tiež nahlas prečítať akúkoľvek písomnú správu alebo dokument, ktorý ste si uložili do svojho zariadenia. Táto funkcia sa hodí, keď šoférujete alebo robíte iné činnosti, pri ktorých nie je možné čítať z obrazovky.

Podporuje viac ako 30 jazykov

Dicty Lite pre Android podporuje viac ako 30 jazykov vrátane angličtiny, španielčiny, francúzštiny, nemčiny, taliančiny a mnohých ďalších. Vďaka tomu je ideálnym nástrojom pre ľudí, ktorí hovoria viacerými jazykmi, alebo tých, ktorí potrebujú komunikovať s ľuďmi z rôznych častí sveta.

Uložte si najčastejšie správy na opakované použitie

Vďaka funkcii „Frequently Used“ Dicty Lite pre Android môžu používatelia ukladať svoje najčastejšie používané správy, ako sú pozdravy alebo odpovede, aby ich nemuseli vypisovať zakaždým, keď ich potrebujú. Jednoducho vyberte správu zo zoznamu a jednoducho ju odošlite.

Ideálne pre ľudí so zdravotným postihnutím alebo dočasnými zdravotnými problémami

Pre ľudí so zdravotným postihnutím, ako je porucha sluchu alebo dočasné zdravotné problémy, ako je bolesť hrdla alebo laryngitída, ktoré sťažujú, ak nie nemožné, rozprávanie; Dicty poskytuje vynikajúce riešenie tým, že im umožňuje komunikovať prostredníctvom písania a pritom stále počuť, čo hovoria ostatní, prostredníctvom technológie syntézy reči.

Ľahko použiteľné rozhranie a prispôsobiteľné nastavenia

Rozhranie Dicty Lite pre Android je užívateľsky prívetivé, čo uľahčuje používanie tejto aplikácie aj začiatočníkom bez akýchkoľvek problémov! Okrem toho si používatelia môžu prispôsobiť nastavenia podľa svojich preferencií, ako je napríklad zmena jazykových nastavení, vďaka čomu je táto aplikácia veľmi všestranná!

Záver:

Na záver; ak hľadáte efektívny spôsob konverzie hovorených slov na písané, potom nehľadajte nič iné ako Dicty Lite! Je perfektný, či už v práci, škole, cestovaní domov atď., pretože jeho funkcie uľahčujú život tým, že šetria čas, energiu a výrazne zvyšujú úroveň produktivity! Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a užite si všetky výhody, ktoré táto úžasná aplikácia ponúka ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Daniel Cordero
Stránka vydavateľa http://daniel-cordero.appspot.com
Dátum vydania 2016-06-08
Dátum pridania 2016-06-07
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na prevod textu na reč
Verzia 1.2
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 20

Comments:

Najpopulárnejší