UnDistracted for Mac

UnDistracted for Mac 1.37

Mac / Note-Ify Apps / 3 / Úplná špecifikácia
Popis

UnDistracted for Mac je softvér na zvýšenie produktivity navrhnutý tak, aby pomohol používateľom sústrediť sa na svoje úlohy odstránením rozptýlenia. Vďaka svojmu jednoduchému rozhraniu a ľahko použiteľným nastaveniam UnDistracted uľahčuje aktiváciu „režimu zaostrenia“, ktorý vykoná všetky potrebné úpravy bez prílišného zásahu používateľa.

Rozptyľovanie je v dnešnom digitálnom svete všade. Od upozornení vyskakujúcich na obrazovke až po desiatky neaktívnych aplikácií, ktoré zahlcujú váš Dock, môže byť ťažké sústrediť sa na danú úlohu. UnDistracted tento problém rieši tým, že umožňuje vypnúť všetko nepotrebné jediným kliknutím.

Jednou z najužitočnejších funkcií UnDistracted je jej schopnosť zatieniť všetky okná okrem aktívneho. To znamená, že ak máte otvorené desiatky kariet, môžete si vybrať, ktoré z nich sú nevyhnutné, a ponechať ich v popredí a v strede, zatiaľ čo všetko ostatné zmizne do pozadia. Jemné ladenie vám umožňuje upraviť úroveň tieňovania tak, aby zostalo viditeľné len to, čo je dôležité.

Ďalšou skvelou funkciou UnDistracted je jeho schopnosť skryť ikony z pracovnej plochy. Ak ste niekto, kto má rád čistý pracovný priestor, táto funkcia bude obzvlášť užitočná na zamedzenie rozptýlenia.

UnDistracted tiež ponúka prispôsobiteľné klávesové skratky, takže používatelia môžu rýchlo aktivovať režim zaostrenia alebo iné nastavenia bez toho, aby museli prechádzať ponukami alebo používať myš.

Celkovo je UnDistracted vynikajúcim nástrojom pre každého, kto potrebuje pomoc pri sústredení sa pri práci na počítači Mac. Jeho jednoduché rozhranie a výkonné funkcie z neho robia nevyhnutný doplnok pre každého, kto chce zvýšiť produktivitu a obmedziť rozptýlenie vo svojom pracovnom prostredí.

Kľúčové vlastnosti:

- Odstránenie rozptýlenia jedným kliknutím

- Tienenie okien okrem aktívneho

- Prispôsobiteľná úroveň tieňa

- Skryť ikony z pracovnej plochy

- Prispôsobiteľné klávesové skratky

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Note-Ify Apps
Stránka vydavateľa http://www.noteifyapp.com
Dátum vydania 2016-06-06
Dátum pridania 2016-06-05
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Iné
Verzia 1.37
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3

Comments:

Najpopulárnejší