DoYourData MacUninstaller for Mac

DoYourData MacUninstaller for Mac 2.0

Mac / DoYourData / 37 / Úplná špecifikácia
Popis

DoYourData MacUninstaller pre Mac: Konečné riešenie pre úplnú odinštalovanie

Ste unavení z toho, že po odinštalovaní aplikácie vám na Macu zaberajú zvyšky súborov a odpadky? Chcete uvoľniť cenné miesto na disku odstránením nepotrebných aplikácií vo viacerých jazykoch na vašom Macu? Nehľadajte nič iné ako DoYourData MacUninstaller.

DoYourData MacUninstaller je výkonný nástroj navrhnutý špeciálne na úplné odinštalovanie aplikácií, miniaplikácií a doplnkov z vášho Macu. Odstráni všetky časti vybranej aplikácie, vyčistí všetky nevyžiadané súbory a stopy produkované aplikáciou a uvoľní cenné miesto na disku. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a jednoducho použiteľným funkciám je to dokonalé riešenie pre úplnú odinštalovanie na vašom Macu.

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia novej aplikácie na Mac je jednoduchá. Ale úplné odstránenie môže byť komplikované. Tu prichádza na rad DoYourData. Len niekoľkými kliknutiami môžete ľahko odstrániť akúkoľvek vybranú aplikáciu zo systému bez zanechania akýchkoľvek stôp.

Podpora viacerých jazykov

Mnoho aplikácií je vyvíjaných s podporou viacerých jazykov, čo zaberá veľa miesta na disku, ale niektoré z nich sú pre vás zbytočné. DoYourData vám pomôže jednoducho odstrániť nepotrebné jazyky aplikácií, ktoré zaberajú cenný úložný priestor vo vašom počítači.

Zabudovaná ochrana aplikácií

DoYourData chápe, že niektoré vstavané aplikácie, ako sú Pages, Music alebo App Store, nemožno odinštalovať, pretože sú základnými súčasťami operačného systému macOS. Používateľom preto neumožní náhodne odstrániť tieto dôležité aplikácie pri čistení svojich systémov.

Užívateľsky prívetivé rozhranie

Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje používanie tohto softvéru, aj keď nie ste technicky zdatní! Na efektívne používanie tohto softvéru nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani znalosti; postupujte podľa pokynov programu!

Výkonné vlastnosti:

- Úplne odstráni vybrané aplikácie Mac

- Čistí nevyžiadanú poštu aplikácií

- Odstraňuje nepotrebné viacjazyčné súbory

- Chráni vstavané aplikácie macOS

- Užívateľsky prívetivé rozhranie

Výhody:

1) Šetrí miesto na disku: Odstránením nežiaducich jazykových súborov z nainštalovaných aplikácií.

2) Zrýchli váš systém: Uvoľnením zdrojov, ktoré predtým používali odinštalované programy.

3) Jednoduché použitie: Jednoduché používateľské rozhranie zjednodušuje používanie tohto softvéru, aj keď nie ste technicky zdatní!

4) Chráni vstavané aplikácie: Zabraňuje náhodnému vymazaniu základných komponentov macOS.

Záver:

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob, ako vyčistiť nežiaduce programy z vášho počítača Mac bez toho, aby ste za sebou zanechali akékoľvek stopy alebo neporiadok, potom nehľadajte nič iné ako výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý softvér DoYourData! Pomôže to urýchliť výkon a zároveň ušetrí vzácny úložný priestor!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ DoYourData
Stránka vydavateľa http://www.doyourdata.com
Dátum vydania 2016-05-31
Dátum pridania 2016-05-31
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Odinštalačné programy
Verzia 2.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 37

Comments:

Najpopulárnejší