Qibla Finder Pro for Android

Qibla Finder Pro for Android 1.7

Android / Izzy Media Network / 53 / Úplná špecifikácia
Popis

Qibla Finder Pro pre Android je vzdelávací softvér, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol moslimom nájsť smer Mekky alebo smeru Qibla z akéhokoľvek miesta na zemi. Táto aplikácia je dostupná ako balík 3 v jednom, ktorý obsahuje Qibla Finder, Athan Adzan Timer a Hijri Calendar Converter. S touto aplikáciou nainštalovanou na vašom zariadení s Androidom môžete ľahko určiť smer Mekky a ľahko vykonávať svoje denné modlitby.

Funkcia Qibla Finder tejto aplikácie využíva Compass Mobile Kabaa na výpočet najkratšej vzdialenosti alebo veľkého kruhu na nájdenie smeru Mekky. Po spustení aplikácie a položení telefónu pred seba elektronický kompas automaticky zistí vašu polohu a ukáže smerom k Mekke. Táto funkcia uľahčuje moslimom, ktorí cestujú alebo žijú v oblastiach, kde nepoznajú svoje okolie.

Funkcia Athan Adzan Timer poskytuje Azan Times pre celosvetové modlitby za mobilný telefón (mobilné telefóny, Windows Mobile, Pocket PC, Symbian OS, Blackberry). Umožňuje používateľom počúvať Azan (Athan, Adhan, Azaan) automaticky pri každej modlitbe (Namaz, Salat) päťkrát denne na svojom mobilnom telefóne. Táto funkcia zabezpečuje, že moslimovia nikdy nezmeškajú svoje každodenné modlitby, aj keď sú zaneprázdnení inými aktivitami.

Funkcia Hijri Calendar Converter umožňuje používateľom prevádzať dátumy medzi dátumami gregoriánskeho kalendára a dátumami islamského kalendára (Hijri A.H.). Islamský kalendár používa viac ako 1,2 miliardy moslimov na celom svete na určenie dôležitých dní dodržiavania v islamskom náboženskom roku. S touto aplikáciou nainštalovanou na vašom zariadení so systémom Android môžete jednoducho previesť historické dátumy islamského kalendára na dátumy západného kalendára alebo naopak.

Celkovo je Qibla Finder Pro pre Android základným nástrojom pre všetkých moslimských používateľov, ktorí chcú vykonávať svoje každodenné modlitby presne bez akýchkoľvek problémov. Vďaka ľahko použiteľnému rozhraniu je dostupný aj pre tých, ktorí nie sú technicky zdatní, zatiaľ čo jeho pokročilé funkcie ho robia užitočným aj pre skúsených používateľov.

Kľúčové vlastnosti:

1.) Qibla Finder: Spustite svoju aplikáciu a miesto z elektronického kompasu vám automaticky nájde qibla.

2.) Athan Adzan Timer: Azan Times pre celosvetové modlitby.

3.) Hijri Calendar Converter: Preveďte Hijri A.H., Gregorian Dates pomocou tejto ľahko použiteľnej aplikácie pre Android.

Výhody:

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Presné výpočty

- Pokročilé vlastnosti

- Bezplatné stiahnutie

Záver:

Na záver, Qibla Finder Pro pre Android je vynikajúci vzdelávací softvér, ktorý pomáha moslimským používateľom vykonávať ich denné modlitby presne bez akýchkoľvek problémov. Vďaka pokročilým funkciám, ako je Compass Mobile Kabaa, Hijri Calendar Converter a Athan Adzan Timer, vyniká medzi ostatnými podobnými aplikáciami. .Najlepšia časť tohto softvéru? Je to zadarmo! Tak čo ešte čakáš? Stiahni teraz!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Izzy Media Network
Stránka vydavateľa http://www.izzymedia.org
Dátum vydania 2016-05-13
Dátum pridania 2016-05-13
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Náboženský softvér
Verzia 1.7
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 2.3
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 53

Comments:

Najpopulárnejší