Women Mini Skirt Suit New for Android

Women Mini Skirt Suit New for Android 1.0

Android / Aim Entertainments / 1 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste fanúšikom mini sukní? Milujete spôsob, akým sa vďaka nim cítite žensky a sebavedomo? Ak áno, potom je aplikácia Women Mini Skirt Suit pre vás ideálna! Tento digitálny fotografický softvér vám umožňuje vyskúšať si rôzne štýly minisukní a zistiť, ako vyzerajú na vašom tele.

S dámskou minisukňou môžete experimentovať s rôznymi farbami, vzormi a dĺžkami, aby ste našli dokonalú minisukňu na každú príležitosť. Či už idete na noc do mesta, alebo si len robíte pochôdzky počas dňa, táto aplikácia vám pomôže.

Jednou z najlepších vecí na minisukniach je to, že lichotia postave takmer na každom type postavy. Zvýraznia vaše krivky na tých správnych miestach a vaše nohy budú vyzerať dlhšie a štíhlejšie. Navyše sa neuveriteľne pohodlne nosia – najmä počas horúcich letných dní, keď môžu nohavice dusiť.

Aplikácia Women Mini Skirt Suit zohľadňuje všetky tieto výhody tým, že používateľom poskytuje ľahko použiteľné rozhranie, ktoré im umožňuje vyskúšať si rôzne štýly minisukní v priebehu niekoľkých sekúnd. Jednoducho nahráte svoju fotografiu alebo ju urobíte pomocou fotoaparátu telefónu a potom si vyberiete z desiatok dostupných možností sukne.

Keď nájdete štýl, ktorý vyhovuje vášmu vkusu a typu tela, jednoducho si ho uložte do svojho zariadenia alebo ho zdieľajte s priateľmi prostredníctvom sociálnych sietí. Túto aplikáciu môžete dokonca použiť ako inšpiráciu pri nakupovaní nového oblečenia – jednoducho si odfoťte outfit v obchode a pred nákupom uvidíte, ako vyzerá!

Okrem praktického využitia je dámsky mini sukňový oblek jednoducho zábavný. Je to ako mať prístup k nekonečnému šatníku plnému roztomilých minisukní, ktoré dokonale lichotia vašej postave. A keďže je táto aplikácia optimalizovaná pre zariadenia so systémom Android, beží hladko bez akéhokoľvek oneskorenia alebo závad.

Takže ak ste pripravení objať svojho vnútorného fashionista a začať hojdať vážne štýlové minisukne, stiahnite si dámsky minisukňový oblek ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aim Entertainments
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/developer?id=Aim+Entertainments
Dátum vydania 2016-05-12
Dátum pridania 2016-05-12
Kategória Softvér na digitálne fotografie
Podkategória Editory fotografií
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1

Comments:

Najpopulárnejší