Moopato eBook Writer

Moopato eBook Writer 1.7

Windows / Jens Boje / 144 / Úplná špecifikácia
Popis

Moopato eBook Writer je výkonná počítačová aplikácia určená pre spisovateľov, ktorí chcú vytvárať e-knihy v Markdown alebo čistom texte. Vďaka používateľskému rozhraniu, ktoré vás nerozptyľuje, vám tento softvér umožňuje sústrediť sa na písanie a jednoducho vytvárať vysokokvalitné elektronické knihy.

Či už ste skúsený spisovateľ alebo práve začínate, Moopato eBook Writer má všetko, čo potrebujete na vytvorenie profesionálne vyzerajúcich elektronických kníh, ktoré zapôsobia na vašich čitateľov. Tento softvér robí celý proces jednoduchým a priamočiarym, od výberu šablóny až po zobrazenie ukážky kapitol a vydanie hotového produktu.

Jednou z kľúčových funkcií Moopato eBook Writer je jeho podpora pre Markdown, ľahký značkovací jazyk, ktorý vám umožňuje formátovať text bez použitia zložitých značiek HTML. To znamená, že aj keď nemáte žiadne skúsenosti s kódovaním alebo webdizajnom, stále môžete ľahko vytvárať krásne e-knihy.

Okrem podpory Markdown obsahuje Moopato eBook Writer aj rôzne šablóny, ktoré uľahčujú začatie vášho projektu. Či už vytvárate inštruktážnu príručku alebo román, k dispozícii je šablóna, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám.

Akonáhle si vyberiete šablónu a začnete písať, Moopato eBook Writer uľahčuje zobrazenie ukážky každej kapitoly po jej dokončení. To vám umožní vidieť, ako bude konečný produkt vyzerať ešte pred jeho vydaním, čo vám dáva príležitosť vykonať potrebné zmeny.

Keď príde čas vydať hotovú e-knihu, Moopato eBook Writer robí proces jednoduchým a priamočiarym. Predvolená šablóna vytvorí e-knihu vo formáte ePub 2.1, ktorý je kompatibilný s väčšinou moderných zariadení vrátane smartfónov a tabletov.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľnú počítačovú aplikáciu na vytváranie vysokokvalitných elektronických kníh vo formáte Markdown alebo čisto textového formátu, potom nehľadajte nič iné ako Moopato eBook Writer! Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu a výkonným funkciám, ako sú ukážky kapitol a vstavané šablóny – tento softvér má všetko, čo autori potrebujú, aby rýchlo a jednoducho vytvorili profesionálne vyzerajúci obsah!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Jens Boje
Stránka vydavateľa http://moopato.com
Dátum vydania 2016-05-12
Dátum pridania 2016-05-11
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.7
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 144

Comments: