Aiseesoft PDF to ePub Converter

Aiseesoft PDF to ePub Converter 3.2.52

Windows / Aiseesoft Studio / 9797 / Úplná špecifikácia
Popis

Aiseesoft PDF to ePub Converter: Dokonalé riešenie pre prevod súborov PDF do ePub

Už vás nebaví zápasiť so súbormi PDF, ktoré sa ťažko čítajú na vašom mobilnom zariadení alebo elektronickej čítačke? Chcete jednoduché a efektívne riešenie na konverziu súborov PDF do obľúbeného formátu ePub? Nehľadajte nič iné ako Aiseesoft PDF to ePub Converter.

Tento výkonný softvér je navrhnutý špeciálne na vzdelávacie účely a umožňuje používateľom jednoducho prevádzať naskenované súbory PDF založené na obrázkoch do všestrannejšieho a užívateľsky prívetivejšieho formátu ePub. Vďaka pokročilej technológii OCR dokáže Aiseesoft PDF to ePub Converter presne rozpoznať text v obrázkoch a previesť ho na upraviteľný text vo výslednom súbore ePub.

Ale to nie je všetko – Aiseesoft PDF to ePub Converter tiež ponúka celý rad režimov prevodu, čo umožňuje používateľom vybrať si najlepšiu možnosť na základe ich špecifických potrieb. Či už potrebujete vysokokvalitný výstupný súbor alebo menšiu veľkosť súboru, tento softvér vás pokryje.

Jednou z výnimočných funkcií Aiseesoft PDF to ePub Converter je jeho rozsiahla jazyková podpora. S podporou angličtiny, nemčiny, francúzštiny, japončiny, latinčiny, kórejčiny, turečtiny, thajčiny, gréckej cyriliky, arabčiny a čínštiny; tento softvér dokáže ľahko spracovať aj zložité dokumenty.

Okrem výkonných možností konverzie a funkcií jazykovej podpory; Konvertor Aiseesoft sa tiež môže pochváliť vysokou rýchlosťou spracovania bez kompromisov v kvalite. To znamená, že používatelia môžu rýchlo konvertovať viacero súborov bez obetovania presnosti alebo čitateľnosti.

Intuitívne rozhranie a jednoduché kroky na obsluhu uľahčujú každému – bez ohľadu na technickú odbornosť – efektívne používanie tohto softvéru. Či už ste pedagóg, ktorý hľadá efektívny spôsob distribúcie učebných materiálov, alebo jednoducho niekto, kto chce jednoduchší spôsob čítania svojich obľúbených kníh na cestách; Konvertor Aiseesoft určite splní vaše potreby.

Tak načo čakať? Stiahnite si výkonný, no užívateľsky prívetivý konvertor Aiseesoft ešte dnes a začnite si užívať všetky výhody, ktoré prináša prevod vašich dôležitých dokumentov z ťažkopádnych súborov PDF do ľahko čitateľných súborov ePub!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Aiseesoft Studio
Stránka vydavateľa https://www.aiseesoft.com
Dátum vydania 2016-05-03
Dátum pridania 2016-05-03
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 3.2.52
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 9797

Comments: