FSS ePub Reader

FSS ePub Reader 1.0.8.8

Windows / FreeSmartSoft / 18529 / Úplná špecifikácia
Popis

FSS ePub Reader: Konečný bezplatný ePub Reader a konvertor pre Windows

Ste vášnivým čitateľom, ktorý miluje čítanie digitálnych kníh, dokumentov a komiksov? Máte problémy s nájdením správneho softvéru, ktorý vám pomôže bez problémov prečítať vašu zbierku elektronických kníh? Nehľadajte nič iné ako FSS ePub Reader – najlepšia bezplatná čítačka ePub a konvertor pre Windows.

FSS ePub Reader je veľmi základný, ale výkonný softvér, ktorý vám umožní čítať vaše obľúbené elektronické knihy tým najpohodlnejším možným spôsobom. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu je ľahké prechádzať zbierkou digitálnych kníh. Či už je to román, učebnica alebo komiks, FSS ePub Reader vám pomôže.

Jednou z výnimočných funkcií FSS ePub Reader je jeho schopnosť konvertovať súbory z jedného formátu do druhého. Pomocou niekoľkých kliknutí môžete svoje súbory ePub ľahko previesť do formátu PDF, HTML alebo obyčajného textu. Táto funkcia je užitočná pri zdieľaní súborov s ostatnými, ktorí nemusia mať nainštalovanú čítačku elektronických kníh na svojom zariadení.

Po otvorení súboru elektronickej knihy pomocou FSS ePub Reader sa strany zobrazia v strede, zatiaľ čo obsah bude navrchu. Tento obsah môžete použiť na výber konkrétnych strán a kapitol elektronickej knihy bez toho, aby ste museli manuálne listovať stovkami alebo tisíckami strán.

Ďalšou skvelou funkciou, ktorá odlišuje FSS ePub Reader od ostatných čítačiek, sú možnosti približovania. V závislosti od vašich preferencií môžete priblížiť alebo oddialiť až o 500 %. Vďaka tomu je čítanie malých fontov alebo obrázkov oveľa jednoduchšie bez namáhania očí.

FSS ePub Reader tiež podporuje rôzne jazyky vrátane angličtiny, francúzštiny, nemčiny a španielčiny, vďaka čomu je dostupný pre používateľov na celom svete.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý a efektívny softvér, ktorý vám umožní bezproblémové čítanie elektronických kníh a zároveň poskytuje možnosti konverzie, potom nehľadajte nič iné ako FSS ePub Reader – dokonalú bezplatnú čítačku a konvertor epub pre Windows!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ FreeSmartSoft
Stránka vydavateľa http://freesmartsoft.com
Dátum vydania 2016-04-26
Dátum pridania 2016-04-25
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0.8.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 10
Celkový počet stiahnutí 18529

Comments: