Epubor ePUB to Kindle Converter

Epubor ePUB to Kindle Converter 2.0.2.8

Windows / Epubor / 783 / Úplná špecifikácia
Popis

Epubor ePUB to Kindle Converter je výkonný vzdelávací softvér, ktorý vám umožňuje previesť vaše ePub e-knihy do formátov Kindle, ako sú mobi, azw a prc. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol čítať vaše obľúbené knihy na zariadeniach Kindle, ako sú Kindle paperwhite, Kindle voyage a Kindle fire.

S Epubor ePUB to Kindle Converter môžete jednoducho previesť svoje ePub eKnihy bez straty obsahu alebo rozloženia. Konvertor za vás uloží pôvodnú eKnihu a vytvorí novú knihu, ktorá si zachová všetok pôvodný obsah. To znamená, že si môžete vychutnať čítanie svojich obľúbených kníh na akomkoľvek zariadení bez obáv zo straty dôležitých informácií.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru sú jeho vysokokvalitné možnosti konverzie. Môžete previesť ePub do formátov Kindle s vysokou kvalitou a bez straty obsahu. Prevedené elektronické knihy sa automaticky prispôsobia veľkosti obrazovky vašich čítačiek ePub, vďaka čomu ich budete môcť jednoducho čítať na akomkoľvek zariadení.

Okrem vysokokvalitných možností konverzie ponúka Epubor ePUB to Kindle Converter aj vyššiu rýchlosť konverzie ako bežné konvertory. Jednu elektronickú knihu môžete previesť v priebehu niekoľkých sekúnd alebo desiatky elektronických kníh v priebehu niekoľkých minút. Podporuje tiež dávkovú konverziu, takže môžete previesť veľké množstvo elektronických kníh naraz.

Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje každému jednoduché používanie tohto softvéru. Len v dvoch krokoch – pretiahnutím myšou alebo ručným pridaním elektronických kníh z počítača do tohto úžasného programu – potom kliknutím na tlačidlo „Previesť“ môžu používatelia rýchlo získať svoje prevedené elektronické knihy.

Čo je nové o EPUB to Kindle Converter v2.0.2.8 – 04/07/2016

Táto najnovšia verzia prichádza s niekoľkými novými funkciami, vďaka ktorým je ešte príjemnejšia:

1) Zrušte „Užívateľský návod“, „Nastaviť výstupnú cestu“, „Zaregistrujte sa na bezplatnú skúšobnú verziu“ pri prvom spustení konvertora EPUB na Kindle; Užívateľ môže nájsť tieto možnosti v menu "Pomocník";

2) Odstráňte tlačidlá „Registrovať sa“, „Živý rozhovor“ a „Zdieľať na Facebooku“ z navigačnej lišty; používatelia môžu aktualizovať a vyhľadať pomoc v ponuke „Pomocník“;

3) Zmeňte predvolený jazyk zobrazenia podľa operačného systému používateľa;

4) Teraz je to úplne zadarmo! Používatelia môžu používať tento softvér bez akýchkoľvek obmedzení.

Celkovo je Epubor ePUB to Kindle Converter vynikajúcim vzdelávacím softvérom, ktorý používateľom poskytuje jednoduchý spôsob, ako konvertovať svoje obľúbené knihy do rôznych formátov, aby si ich mohli bez problémov vychutnať na viacerých zariadeniach!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epubor
Stránka vydavateľa http://www.epubor.com
Dátum vydania 2016-04-08
Dátum pridania 2016-04-08
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 2.0.2.8
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 783

Comments: