Epubor EPUB To Kindle Converter for Mac

Epubor EPUB To Kindle Converter for Mac 2.0.2.8

Mac / Epubor / 6907 / Úplná špecifikácia
Popis

Epubor EPUB To Kindle Converter pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý vám umožňuje konvertovať vaše knihy epub do formátu kindle/mobi s najlepšou kvalitou výstupu a najrýchlejšou rýchlosťou konverzie. Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol vysporiadať sa s nudným problémom, ako čítať knihy epub na zariadení Kindle, Kindle Fire a iných zariadeniach.

S týmto profesionálnym konvertorom epub to kindle môžete jednoducho previesť svoje súbory epub do priečinka obsahujúceho všetky konvertované súbory. To znamená, že si môžete vychutnať svoje obľúbené e-knihy na prenosných zariadeniach Kindle bez akýchkoľvek problémov.

Epubor EPUB To Kindle Converter pre Mac je ideálnym riešením pre tých, ktorí milujú čítanie elektronických kníh, ale sú frustrovaní z obmedzenej kompatibility ich zariadení. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho previesť svoje e-knihy z jedného formátu do druhého bez straty kvality alebo obsahu.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jeho schopnosť zachovať všetky pôvodné prvky vo vašej elektronickej knihe počas konverzie. To znamená, že všetky obrázky, tabuľky, fonty a formátovanie sa zachovajú v konečnom výstupnom súbore. Okrem toho podporuje dávkovú konverziu, ktorá používateľom umožňuje konvertovať viacero súborov naraz.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Epubor EPUB To Kindle Converter pre Mac je jeho užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje používanie aj začínajúcim používateľom. Intuitívne rozhranie prevedie používateľov každým krokom procesu konverzie, čo je jednoduché a priamočiare.

Okrem jednoduchého používania a výkonných funkcií ponúka tento softvér aj bleskové rýchlosti konverzie, vďaka ktorým je jedným z najrýchlejších prevodníkov dostupných na dnešnom trhu. Epubor EPUB To Kindle Converter pre Mac so svojou pokročilou technológiou a optimalizovanými algoritmami zaisťuje rýchle dokončenie konverzií bez obetovania kvality alebo presnosti.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý a efektívny spôsob, ako previesť svoje knihy epub do formátu kindle/mobi, potom nehľadajte nič iné ako konvertor Epubor EPUB To Kindle pre Mac. Jeho pokročilé funkcie v kombinácii s užívateľsky prívetivým rozhraním z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto si chce vychutnať svoje obľúbené e-knihy na svojom prenosnom zariadení Kindle!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Epubor
Stránka vydavateľa http://www.epubor.com
Dátum vydania 2016-04-08
Dátum pridania 2016-04-07
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória eKnihy
Verzia 2.0.2.8
Požiadavky OS Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8
Požiadavky 512 Hz CPU or above,128 MB of RAM(256MB recommended).
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 6907

Comments:

Najpopulárnejší