HS Code Inventory

HS Code Inventory 1.1

Windows / Henry's Software / 213 / Úplná špecifikácia
Popis

HS Code Inventory je výkonný vývojársky nástroj, ktorý poskytuje jednoduchý spôsob, ako uložiť vzorky kódu a vyhľadať ich na neskoršie použitie. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a robustným funkciám je tento softvér nevyhnutným nástrojom pre každého vývojára, ktorý chce zefektívniť svoj pracovný tok a zvýšiť produktivitu.

Jednou z kľúčových vlastností HS Code Inventory je jeho schopnosť odosielať vzorky kódu do databázy. To vám umožňuje jednoducho ukladať útržky kódu na jednom centrálnom mieste, čo uľahčuje ich vyhľadávanie a opätovné použitie v budúcich projektoch. Či už pracujete na novom projekte alebo aktualizujete existujúci projekt, prístup k uloženým úryvkom kódu vám môže ušetriť čas a námahu.

Okrem odosielania vzoriek kódu vám HS Code Inventory tiež umožňuje jednoducho prehľadávať uložené úryvky. Výkonná funkcia vyhľadávania softvéru uľahčuje nájdenie presnej časti kódu, ktorú potrebujete, aj keď máte v databáze uložené tisíce úryvkov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou HS Code Inventory je jeho schopnosť zobraziť váš kód pred jeho odoslaním. To vám dáva príležitosť skontrolovať svoju prácu a vykonať potrebné zmeny pred jej uložením na budúce použitie. Softvér vám navyše umožňuje uložiť kód ako zdrojový súbor alebo textový súbor (.vb alebo. cs), čo vám dáva ešte väčšiu flexibilitu pri práci na rôznych projektoch.

Ak by to nestačilo, HS Code Inventory obsahuje aj podporu pre načítanie kódu zo súborov projektu (.vb alebo. cs). To znamená, že ak už pracujete na projekte pomocou týchto jazykov, všetku vašu existujúcu prácu je možné jednoducho importovať do okna odoslania softvéru pomocou niekoľkých kliknutí.

Pokiaľ ide o jazykovú podporu, HS Code Inventory má pokryté všetky základy! Podporuje ASP/XHTML Boo Coco Css C# VB.NET HTML Java JavaScript Patch PHP PowerShell C++ TeX XML XMLDoc MarkDown, vďaka čomu je tento nástroj dostatočne univerzálny pre vývojárov, ktorí používajú rôzne programovacie jazyky na rôznych platformách.

Celkovo je HS Code Inventory nevyhnutným nástrojom pre každého vývojára, ktorý hľadá efektívny spôsob riadenia svojho pracovného toku kódovania. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a robustným funkciám, ako je okno na odosielanie s možnosťami jazykovej podpory (ASP/XHTML Boo Coco Css C# VB.NET HTML Java JavaScript Patch PHP PowerShell C++ TeX XML XMLDoc MarkDown), jednoduché vyhľadávanie v uložených úryvkoch a prezeranie kódov pred ich odoslaním - tento softvér pomôže zefektívniť vývojové procesy a zároveň zvýšiť produktivitu na každom kroku!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Henry's Software
Stránka vydavateľa https://www.henrys-software.com
Dátum vydania 2018-06-06
Dátum pridania 2016-03-29
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Nástroje zdrojového kódu
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky .NET Framework 4.5
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 213

Comments: