Notes Story Board

Notes Story Board 2.2.0.1

Windows / Story Software / 185 / Úplná špecifikácia
Popis

Notes Story Board je výkonný obchodný softvér, ktorý vás inšpiruje, aby ste popustili uzdu svojej kreativite a zvýšili produktivitu. Tento softvér sa stal veľmi populárnym medzi spisovateľmi, scenáristami, básnikmi, copywritermi a mnohými ďalšími, ktorí potrebujú preberať nápady, robiť si poznámky a usporiadať svoje myšlienky jedinečným spôsobom.

Pomocou Notes Story Board môžete vytvárať myšlienkové mapy, ktoré vám pomôžu vizualizovať vaše nápady a zmysluplným spôsobom ich prepojiť. Neobmedzená veľkosť plátna vám umožňuje pridať toľko textových polí a obrázkov, koľko potrebujete. Môžete formátovať písma textu, veľkosť, farby atď. a používať obrázky s mnohými ovládacími prvkami z veľkej knižnice klipartov pre okamžitú grafiku.

Jednou z najlepších funkcií programu Notes Story Board je jeho schopnosť exportovať do mnohých formátov vrátane obrázkov a dokonca aj webovej stránky. Vaša práca nikdy nie je v cloude alebo na internete; je to 100% bezpečné na vašom stroji. Môžete tiež získať kreatívny balík s e-knihami, klipartmi a ďalšími.

Tento softvér sa ľahko používa vďaka svojmu jedinečnému rozloženiu mnohých textových editorov so zoomovaním. Všetky editačné polia sú viditeľné, takže môžete jednoducho priblížiť alebo oddialiť bez straty akýchkoľvek informácií alebo zabudnutia na čokoľvek dôležité.

Notes Story Board je ideálny pre kreatívne písanie, obchodné projekty alebo akademické úlohy, ako sú eseje alebo správy. Farebné kódovanie môžete použiť na lepšie usporiadanie nápadov pred ich zverejnením do rôznych formátov, ako sú dokumenty programu Word alebo webové stránky.

Medzi nové funkcie pridané nedávno patrí tlačidlo Publikovať, ktoré používateľom umožňuje odoslať zobrazenie alebo celé rozloženie plátna priamo na webové stránky, ako sú blogy WordPress atď., Textový procesor ako Microsoft Word atď., Obrazové súbory ako JPEG/PNG/GIF atď., Sociálne siete Mediálne platformy ako Facebook/Twitter/Instagram/Pinterest/LinkedIn/Youtube/Vimeo/Dailymotion/Flickr/Imgur/Tumblr/Reddit/atď.. Boli pridané aj skupinové polia pre funkciu drag-and-clone spolu s priehľadným pozadím textových polí a Úroveň Z (výška) pre účely vrstvenia, vďaka čomu je to jednoduchšie ako kedykoľvek predtým!

S možnosťami priblíženia 2% - 400%, ktoré sú kedykoľvek k dispozícii, spolu s klávesovými skratkami/predvoľbami/príkazmi má tento softvér intuitívne rozhranie, vďaka ktorému je veľmi jednoduché ho používať bez akéhokoľvek učenia sa!

Na záver: Notes Story Board ponúka základnú sadu nástrojov pre každého, kto chce zlepšiť svoju produktivitu a zároveň popustiť uzdu svojej kreativite! Má nízku cenu, ale je plný funkcií, čo z neho robí jednu z najlepších investícií, ktorú môže ktokoľvek urobiť pri hľadaní kvalitného podnikového softvéru!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Story Software
Stránka vydavateľa http://notesstoryboard.com/help-support/about-us/
Dátum vydania 2016-03-10
Dátum pridania 2016-03-10
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na spracovanie textu
Verzia 2.2.0.1
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 185

Comments: