Scanner Pro ActiveX SDK

Scanner Pro ActiveX SDK 9.0

Windows / Viscom Software / 559 / Úplná špecifikácia
Popis

Scanner Pro ActiveX SDK je výkonný vývojársky nástroj, ktorý umožňuje používateľom skenovať viacero strán pomocou skenera s podávačom, automatizovať ukladanie do viacstránkového PDF alebo TIFF pri naskenovaní poslednej strany a zisťovať udalosti zaseknutia papiera. Tento softvér je určený pre vývojárov, ktorí potrebujú zachytávať obrázky zo všetkých skenerov a zariadení s webovou kamerou kompatibilných s TWAIN.

Pomocou súpravy Scanner Pro ActiveX SDK môžu používatelia jednoducho upraviť rozlíšenie obrazu skenera (DPI) a oblasť snímania. Softvér tiež umožňuje používateľom zapnúť/vypnúť podávač ADF, obojstranné skenovanie a indikátor priebehu pri skenovaní. Okrem toho podporuje načítanie obrázkových súborov (BMP, JPG, GIF, PNG, viacstránkový TIFF) z pevných diskov.

Jednou z najpôsobivejších funkcií súpravy Scanner Pro ActiveX SDK je jej schopnosť podporovať detekciu prázdnych strán. Používatelia môžu získať hodnotu spoľahlivosti konkrétnych stránok, ktorá im pomáha efektívne zvládať rôzne stavy prázdnych stránok.

Softvér tiež podporuje kompresiu JPEG a umožňuje používateľom upraviť kvalitu pri ukladaní hovoru metódou OCR2SearchableMultipagePDF do súboru PDF/A. Táto funkcia zaisťuje, že sa vytvorí malá veľkosť výstupných súborov PDF/A.

Scanner Pro ActiveX SDK obsahuje Delphi C# 2019/2015/2010 Access VB.Net 2019/2015/2010 Visual Basic Visual C a vzorový kód Visual FoxPro, ktorý uľahčuje vývojárom s rôznym programátorským zázemím efektívne používať tento nástroj.

Celkovo Scanner Pro ActiveX SDK je vynikajúci vývojársky nástroj, ktorý poskytuje širokú škálu funkcií na zachytávanie obrázkov zo skenerov alebo webových kamier. Vďaka svojej schopnosti detekovať udalosti zaseknutia papiera vyniká medzi ostatnými podobnými nástrojmi vo svojej kategórii. Vďaka podpore viacerých programovacích jazykov, ako je Delphi C# 2019/2015/2010 Access VB.Net 2019/2015/2010 Visual Basic Visual C a ukážkový kód Visual FoxPro, ponúka tento softvér veľkú flexibilitu pre vývojárov, ktorí hľadajú efektívny spôsob zachytávania obrázkov z skenery alebo webové kamery a zároveň efektívne automatizovať ich pracovné procesy.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Viscom Software
Stránka vydavateľa http://www.viscomsoft.com/
Dátum vydania 2020-06-30
Dátum pridania 2020-06-30
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 9.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 559

Comments: