Xamarin Android Player

Xamarin Android Player 0.6.5

Windows / Xamarin / 1423 / Úplná špecifikácia
Popis

Xamarin Android Player: Najlepší nástroj na rýchle vytváranie a testovanie aplikácií

Už vás nebaví pomalý a neohrabaný emulátor Android? Chcete rýchlejší a efektívnejší spôsob ukážky a testovania zostavenia vašej aplikácie? Nehľadajte nič iné ako Xamarin Android Player.

Ako pomôcka v kategórii operačných systémov je Xamarin Android Player navrhnutý tak, aby zefektívnil proces vytvárania aplikácií. Vďaka hlbokej integrácii s Visual Studio a Xamarin Studio ponúka tento softvér natívne používateľské rozhranie pre Mac aj Windows. To znamená, že bez ohľadu na platformu, na ktorej pracujete, Xamarin Android Player sa bez problémov začlení do vášho pracovného toku.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je použitie hardvérovo akcelerovanej virtualizácie a OpenGL. Spustením systému Android na virtuálnom počítači x86 pomocou týchto technológií je prehrávač Xamarin Android Player výrazne rýchlejší ako bežný emulátor Android. To znamená, že svoje aplikácie môžete testovať rýchlejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Rýchlosť však nie je všetko – Xamarin Android Player ponúka kompatibilitu aj s inými aplikáciami kompatibilnými s ADB (Android Debug Bridge). To znamená, že bez ohľadu na to, či úplne používate Visual Studio alebo iné vývojové prostredie, stále môžete využívať všetko, čo tento softvér ponúka.

Prečo si teda vybrať Xamarin Android Player pred inými možnosťami na trhu? Na začiatok je použitie neuveriteľne jednoduché. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a bezproblémovej integrácii do populárnych vývojových prostredí, ako je Visual Studio, je začatie práce s týmto softvérom hračkou.

Ale jednoduchosť používania nie je všetko, čím sa odlišuje – existuje aj množstvo pokročilých funkcií, ktoré môžu využívať aj nároční používatelia. Napríklad:

- Prispôsobiteľné profily zariadení: Chcete otestovať svoju aplikáciu na rôznych veľkostiach obrazovky alebo rozlíšeniach? Žiadny problém – jednoducho vytvorte vlastné profily zariadení v Xamarin Android Player.

- Pokročilé možnosti siete: Potrebujete simulovať rôzne sieťové podmienky (napríklad pomalé alebo nespoľahlivé pripojenia) pri testovaní aplikácie? Môžete to urobiť jednoducho v rámci tohto softvéru.

– Podpora pre služby Google Play: Ak sa vaša aplikácia spolieha na služby Google Play (napríklad Mapy alebo Firebase), nebojte sa – sú plne podporované v prehrávači Xamarin Android Player.

- A oveľa viac!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý nástroj na rýchle a efektívne vytváranie a testovanie aplikácií, nehľadajte nič iné ako Xamarin Android Player. Vďaka svojej hlbokej integrácii do populárnych vývojových prostredí, ako je Visual Studio, a podpore pokročilých funkcií, ako sú vlastné profily zariadení a simulované sieťové podmienky, sa určite stane nevyhnutnou súčasťou sady nástrojov každého vývojára.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Xamarin
Stránka vydavateľa http://mwc.xamarin.com
Dátum vydania 2016-02-22
Dátum pridania 2016-02-22
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia 0.6.5
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1423

Comments: