Battery Saver - Bataria for Android

Battery Saver - Bataria for Android 4.06

Android / Wolfpack Dev / 108 / Úplná špecifikácia
Popis

Šetrič batérie – Bataria pre Android: Najlepšie riešenie problémov s batériou

Už vás nebaví neustále sa obávať o výdrž batérie telefónu? Stáva sa vám, že neustále hľadáte elektrickú zásuvku alebo so sebou nosíte prenosnú nabíjačku? Nehľadajte nič iné ako Šetrič batérie – Bataria pre Android, dokonalé riešenie vašich problémov s batériou.

Bataria je jednoduchá, ale výkonná aplikácia na šetrenie batérie navrhnutá tak, aby šetrila výdrž batérie, keď ju najviac potrebujete. Jediným klepnutím môžete zariadenie jednoducho prepnúť do režimu úspory energie a spravovať všetky aktívne aplikácie z jedného miesta. Bataria navyše vďaka svojmu malému a efektívnemu dizajnu vrátane batérie v stavovom riadku a widgetu 1x1 batérie pre rýchle ovládanie nezaberie cenné miesto na vašom zariadení.

To však nie je všetko – Bataria tiež obsahuje množstvo funkcií na úsporu energie, ktoré pomôžu predĺžiť životnosť batérie ešte viac. S možnosťami vypnutia jasu displeja (nastavené na minimum), automatickej synchronizácie, Wi-Fi, Bluetooth, haptickej odozvy, nastavenia nižšieho časového limitu obrazovky a vypnutia otáčania obrazovky; táto aplikácia zaisťuje, že sa ušetrí každá posledná kvapka šťavy.

A ak hľadáte ešte viac možností prispôsobenia a prémiové miniaplikácie bez reklám, inovujte na Bataria Pro ešte dnes!

Kľúčové vlastnosti:

Šetrič batérie: Jediným klepnutím aktivujete režim úspory energie, ktorý vypne všetky zdroje náročné na energiu, ako je jas displeja, synchronizácia údajov na pozadí atď., čím sa predĺži životnosť batérie vášho telefónu.

Miniaplikácie batérie: Pridajte ľubovoľnú jednu alebo viacero miniaplikácií z miniaplikácie 1x1 Battery Saver alebo Circle Widget (1x1 Circle Battery Widget a 2x2 Circle Battery Widget) na domovskú obrazovku alebo uzamknutú obrazovku podľa potreby.

Správca aktívnych aplikácií: Podobne ako správca úloh Samsung; ľahko spravujte všetky aktívne aplikácie na jednom mieste.

Percento batérie v stavovom riadku/upozornenie na batériu: Sledujte, koľko šťavy zostáva v reálnom čase, pomocou percenta stavovej lišty/ikony upozornenia zobrazujúceho zostávajúce percento nabitia v danom čase

Auto Power Saving: Nastavte automatickú aktiváciu, keď úroveň nabitia telefónu dosiahne zadané percento

Rýchle nastavenia/ovládanie napájania: Prístup k rýchlym nastaveniam/ovládaniu napájania priamo z panela oznámení dvojitým potiahnutím nadol na domovskej obrazovke

Získajte reklamy zadarmo Bataria Pro pre prémiové napájacie miniaplikácie a rýchle nastavenia

Na záver,

Ak hľadáte ľahko použiteľné a zároveň výkonné riešenie na predĺženie životnosti batérie vášho telefónu, potom nehľadajte nič iné ako Šetrič batérie – Bataria pre Android. Vďaka jednoduchému rozhraniu a výkonným funkciám, ako je Správca aktívnych aplikácií a ikona upozornenia na stavovom riadku zobrazujúca zostávajúce percento nabitia v danom čase; táto aplikácia vám pomôže zabezpečiť, aby sa ušetrila každá posledná kvapka šťavy, takže môžete zostať v spojení dlhšie bez obáv, že vám dôjde!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Wolfpack Dev
Stránka vydavateľa http://wolfpackdev.com/
Dátum vydania 2016-02-15
Dátum pridania 2016-02-15
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Batéria Utility
Verzia 4.06
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 108

Comments:

Najpopulárnejší