eMagicOne Store Manager for WooCommerce

eMagicOne Store Manager for WooCommerce 1.2.1.223

Windows / eMagicOne / 152 / Úplná špecifikácia
Popis

eMagicOne Store Manager pre WooCommerce je výkonné riešenie pre stolné počítače navrhnuté tak, aby zefektívnilo správu vašej stránky WordPress a premenilo ju na bezproblémový zážitok z elektronického obchodu. Tento pokročilý softvér zjednodušuje manipuláciu s údajmi a umožňuje majiteľom obchodov obísť množstvo každodenných rutinných manipulácií a zamerať sa na rast svojho podnikania.

S Store Managerom môžete očakávať prístupný backend, vďaka ktorému bude správa vášho online obchodu jednoduchšia ako kedykoľvek predtým. Či už ste v elektronickom obchode nováčik alebo skúsený profesionál, tento softvér poskytuje nástroje, ktoré potrebujete na úspech.

Jednou z kľúčových výhod používania Store Manager je jeho schopnosť zjednodušiť manipuláciu s dátami. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho spravovať produkty, kategórie, zákazníkov, objednávky a ďalšie z jedného centrálneho miesta. Znamená to menej času stráveného ručným zadávaním údajov a viac času zameraného na rast vášho podnikania.

Ďalšou výhodou používania Store Manager je jeho flexibilita. K WordPress sa môžete pripojiť pomocou priameho alebo mostného pripojenia v závislosti od vašich potrieb. Ak zvolíte druhú možnosť, môžete pracovať offline a následne synchronizovať zmeny so živou databázou.

Store Manager tiež ponúka celý rad funkcií navrhnutých špeciálne pre používateľov WooCommerce. Umožňuje vám napríklad jednoducho importovať/exportovať produkty z/do súborov CSV alebo tabuliek Excelu; vytvárať vlastné správy na základe rôznych kritérií, ako je predaj podľa kategórie produktu alebo skupiny zákazníkov; spravovať viacero obchodov z jedného rozhrania; nastaviť automatické úlohy, ako sú plánované zálohy alebo aktualizácie produktov; a oveľa viac.

Okrem týchto funkcií poskytuje Store Manager tiež vynikajúcu zákaznícku podporu prostredníctvom svojho špecializovaného tímu odborníkov, ktorí sú k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni prostredníctvom e-mailových alebo telefonických kanálov podpory.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte pokročilé riešenie pre stolné počítače, ktoré zjednodušuje prácu s údajmi a zefektívňuje vaše aktivity elektronického obchodu, potom nehľadajte nič iné ako eMagicOne Store Manager pre WooCommerce!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ eMagicOne
Stránka vydavateľa http://emagicone.com
Dátum vydania 2016-02-04
Dátum pridania 2016-02-04
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér elektronického obchodu
Verzia 1.2.1.223
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 152

Comments: