DiscoverSim

DiscoverSim 2.0

Windows / SigmaXL / 85 / Úplná špecifikácia
Popis

DiscoverSim je doplnok programu Excel, ktorý používateľom poskytuje možnosť vykonávať simuláciu a optimalizáciu Monte Carlo. Tento vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko používať, s jazykom Six Sigma, ktorý umožňuje používateľom špecifikovať vstupy (X) a výstupy (Y). DiscoverSim je ideálny pre DFSS, riadenie rizík a projektov.

Jednou z kľúčových vlastností DiscoverSim je jeho výkon. Softvér ponúka 53 súvislých a 10 diskrétnych distribúcií, ako aj prispôsobenie distribúcie s automatickým najlepším prispôsobením. Používatelia môžu tiež špecifikovať korelácie medzi vstupmi, čo uľahčuje identifikáciu dôležitých X ako kedykoľvek predtým.

DiscoverSim je tiež neuveriteľne rýchly vďaka zrýchleným výpočtom s tlmočníkom tabuliek Excel. To znamená, že používatelia môžu rýchlo generovať výsledky bez toho, aby museli dlho čakať.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou DiscoverSim sú možnosti analýzy citlivosti. Používatelia môžu identifikovať dôležité X na základe korelácie alebo postupnej regresie – vrátane kvadratických výrazov! Vďaka tomu je hľadanie riešení zložitých problémov jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Global Optimization je ďalšou výkonnou funkciou, ktorú ponúka DiscoverSim. Pomocou tohto nástroja môžu používatelia optimalizovať štatistiky, ako sú dpm alebo Ppk, a zároveň počítať s obmedzeniami. To umožňuje používateľom dosiahnuť svoje ciele, aj keď čelia náročným obmedzeniam.

Celkovo možno povedať, že DiscoverSim ponúka širokú škálu funkcií, ktoré z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá vzdelávacie softvérové ​​riešenie, ktoré poskytuje výkonné simulačné a optimalizačné možnosti v užívateľsky príjemnom balíku. Či už pracujete na projektoch DFSS alebo riadite riziká vo svojej organizácii, DiscoverSim má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu vykonali rýchlo a efektívne.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SigmaXL
Stránka vydavateľa http://www.sigmaxl.com/
Dátum vydania 2016-02-02
Dátum pridania 2016-02-02
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Matematický softvér
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 85

Comments: