Typeit Portable

Typeit Portable 4.97

Windows / LEO Softwares / 8094 / Úplná špecifikácia
Popis

Typeit Portable – Ultimate Malayalam Language Editor

Hľadáte bezplatný a ľahko použiteľný jazykový editor malajálamčiny? Nehľadajte nič iné ako Typeit Portable! Tento výkonný softvér vám umožňuje jednoducho písať a upravovať dokumenty v malajálamčine. Vďaka podpore piatich rôznych malajálamskych klávesníc vrátane rozložení klávesnice Inscript (ISM), GIST, Malayalamský písací stroj, Panchari a Varityper Phonetic si môžete vybrať klávesnicu, ktorá vám najlepšie vyhovuje.

Prepínanie medzi malajálamskym a anglickým písmom je jednoduché stlačením klávesu Caps Lock. A zmena rozloženia klávesnice je rovnako jednoduchá – jednoducho stlačte F2 pre ISM, F3 pre GIST, F4 pre Malayalamský písací stroj, F8 pre Panchari alebo F9 pre Vertityper Phonetic.

To však nie je všetko, čo Typeit Portable ponúka. Obsahuje tiež automatické delenie slov vo vašich dokumentoch, aby sa dali správne exportovať do iných aplikácií. A export napísaného textu do iných aplikácií je hračka vďaka jeho užívateľsky prívetivému rozhraniu.

Typeit Portable štandardne používa písmo ML-TTRevathi. Ak však uprednostňujete iné písmo alebo veľkosť písma, jednoducho použite príkaz SetFont z ponuky formátu na prispôsobenie vzhľadu dokumentu.

A ak potrebujete previesť dokumenty do formátu Unicode? Žiaden problém! Typeit Portable to uľahčuje pomocou vstavaného nástroja na konverziu.

Či už ste študent, ktorý sa učí malajálamčinu, alebo skúsený spisovateľ, ktorý hľadá efektívny spôsob písania v tomto krásnom jazyku, Typeit Portable má všetko, čo potrebujete. Tak načo čakať? Stiahnite si ju ešte dnes a začnite písať!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ LEO Softwares
Stránka vydavateľa http://www.mottusuchi.in
Dátum vydania 2016-01-31
Dátum pridania 2016-01-31
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Jazykový softvér
Verzia 4.97
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 8094

Comments: